(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

20-04-2018

Terugblik KAM contactdag ‘Gevaarlijke stoffen’

De KAM contactdag was weer een groot succes. Een van de deelnemers zei: “Erg plezierig om met vakgenoten te kunnen sparren over dit complexe onderwerp!”...
De KAM contactdag was weer een groot succes. Een van de deelnemers zei: “Erg plezierig om met vakgenoten te kunnen sparren over dit complexe onderwerp!”

Daar is de KAM contactgroep ook voor opgericht: om bij te blijven op KAM-gebied én te leren van collega’s uit verschillende branches/ bedrijven.

Een kleine impressie van de dag
Het thema was ‘gevaarlijke stoffen, een meer integrale aanpak’ dat door Jette Muijsson en Pieter Westers werd ingeleid.

Een van de programmaonderdelen was een workshop, waarbij deelnemers in kleine groepen aan de slag gingen met het schema integrale aanpak gevaarlijke stoffen. Aan de hand van dat schema konden deelnemers de eigen organisatie rondom gevaarlijke stoffen letterlijk in kaart brengen. Dit gaf direct inzicht en was meteen een begin naar een meer integrale aanpak.

Deelnemers gaven aan dat deze aanpak helpt om in hun organisatie met de diverse betrokkenen concreet stappen te zetten om processen rondom gevaarlijke stoffen te integreren.

Meer weten over de integrale aanpak van gevaarlijke stoffen? Lees dit artikel.

Kom kennismaken
Bent u geen lid van de vereniging KAM contactgroep, maar wilt u de volgende keer ook een KAM contactdag bijwonen? Laat het ons weten, dan nodigen we u uit. De eerste deelname is kosteloos.

De KAM contactgroep is hét informatienetwerk voor Kwaliteit, Arbo & Milieu

Eenvoudig bijblijven op KAM-gebied
Leren van collega’s uit verschillende branches en uiteenlopende bedrijven
Profiteren van de kennis van ervaren KWA bedrijfsadviseurs
Meer informatie over de KAM contactgroep vindt u op www.kamcontact.nl

Heeft u vragen? Neem contact op met onze experts Linda Gentner of Robin Sinke.
Bekijk ook:
GINAF: veiligheid voor alles

Innovatief maar veilig werken bij GINAF Trucks.

Volgend bericht

24-04-2018

Ontwikkelingen wet- en regelgeving

De ontwikkelingen in wet- en regelgeving over het eerste kwartaal van 2018, zijn sinds afgelopen wee...

Vorig bericht