(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Wet- en regelgeving

Makeonline wet- en regelgeving van KWA biedt u dé oplossing om op de hoogte te komen en te blijven van díe arbo- en milieuwet- en regelgeving die op uw bedrijf van toepassing is.

Wet- en regelgeving? Dat kan ik zelf

Maar een beetje hulp zou fijn zijn.

Vergroot uw efficiëntie en maak gebruik van het praktische Makeonline wet- en regelgeving
Welke arbo- en milieuwet- en regelgeving is op uw bedrijf van toepassing? Hoe blijft u op de hoogte van de inhoud? Wat zijn de consequenties van wijzigingen voor uw bedrijf?
Makeonline wet- en regelgeving van KWA biedt u de oplossing.

U wilt:

  • weten welke wetgeving er voor u geldt?
  • begrijpen welke details daarin staan?
  • op de hoogte gehouden worden van voor u relevante wijzigingen?
  • geholpen worden door ervaren adviseurs bij wie u met vragen terecht kunt?

Met onze Makeonline-modules bieden wij u één plek voor zowel (wetstechnische) inhoud en praktische gebruiksfuncties. U bepaalt wat u nodig heeft door die modules te kiezen die passen bij u behoeftes.

Makeonline Register wet- en regelgeving
Wij stellen samen met u een register van wet- en regelgeving op. Dit register bevat compacte informatie over de wetgeving (doel, reikwijdte, etc.) en een koppeling naar de volledige, actuele tekst. Zo heeft u een uniek overzicht met wet- en regelgeving specifiek voor uw situatie. Het register voldoet aan de vereisten uit de ISO 14001- en OHSAS 18001-norm. Onze ervaren adviseurs helpen u met de interpretatie van de informatie.

Makeonline Inhoud wet- en regelgeving
Wij leveren u de actuele details uit wet- en regelgeving. Elk artikel hebben wij geanalyseerd op bedrijfsrelevantie en voorzien van handige labels. Wij helpen u op artikelniveau snel en efficiënt bij elkaar passende thema’s te vinden over verschillende wetgeving heen. Onze unieke sets met borgingsmaatregelen geven u praktische houvast hoe u in compliance kunt komen.

Makeonline Wijzigingen wet- en regelgeving
Wij leveren u de actuele ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving met context en interpretatie. Per wijziging staat concreet aangegeven welke maatregel moet worden genomen om in compliance te blijven. Wet- en regelgeving is complex, daarom vinden wij begeleiding van onze klanten belangrijk. Uw KWA-relatiebeheerder bespreekt elk kwartaal de informatie met u en komt jaarlijks op bedrijfsbezoek.

Maar wat als ik meer nodig heb?
Wilt u ook uw eigen informatie, zoals vergunningen, corporate requirements en wetgeving op één plek beheren? Of wetgeving koppelen aan actieve taken in uw organisatie? Wilt u zelf risicoanalyses, zoals uw RI&E, stakeholderanalyse of milieuaspectenregister kunnen maken? Makeonline helpt u.

Onze klanten vertellen enthousiast over Makeonline. En meer dan 99% van de abonnees maakt er al langdurig gebruik van. Een abonnee merkt tevreden op: "Makeonline is niet mijn enige bron van informatie, maar het is wel mijn meest complete en gestructureerde bron van informatie".

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de voordelen die KWA u kan bieden.

Betrokken adviseurs
Hannah Meijer
Coördinator content Makeonline

Tel.: 0334221389

E-mail: ham@kwa.nl

Mieke Lucas
Vergunningen en milieu

Tel.: 0334221385

E-mail: ml@kwa.nl

Monique Oostvogels
Milieu en vergunningen

Tel.: 0334221350

E-mail: mo@kwa.nl

Monique Soeters
Vergunningen en ruimtelijke ordening

Tel.: 0334221377

E-mail: mhe@kwa.nl

Steven van Tilborg
Compliance en wet- en regelgeving

Tel.: 0334221382

E-mail: svt@kwa.nl

Gerelateerde dienst
Interne audittraining

Managementsystemen op het gebied van Kwaliteit, Arbo, Milieu, Veiligheid en Energie kennen de verplichting om interne au...