(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Managementsystemen

Kwaliteit, Arbo, Milieu, Veiligheid en Energie zijn enkele voorbeelden van aspecten waar een bedrijf aandacht aan besteedt of moet besteden, veelal vastgelegd in een managementsysteem.

Opzetten, beheren, toetsen en optimaliseren
Kwaliteit, Arbo, Milieu, Veiligheid en Energie zijn enkele voorbeelden van aspecten waar een bedrijf aandacht aan besteedt of moet besteden, veelal vastgelegd in een managementsysteem.
Onze specialisten helpen bedrijven bij het opzetten, inrichten, optimaliseren en/of toetsing (audit) van managementsystemen voor een taak- en procesgerichte aanpak. Er ontstaat duidelijkheid én uw bedrijf is ‘in compliance’.

Levend systeem
Ervaart u uw managementsysteem als 'trekken aan een dood paard' of een noodzakelijk kwaad?

Wij reviseren de motor van uw managementsysteem. Door het opzetten, inrichten en finetunen van uw managementsysteem, waarbij het systeem onderdeel wordt van de bedrijfscultuur. Uw bedrijf ontwikkelt zich een actieve betrokkenheid en verantwoordelijkheid van uw medewerkers.

Breed werkveld
Het brede werkveld van KWA zorgt ervoor dat we op (vrijwel) alle disciplines van kwaliteit, arbo, milieu, veiligheid en energie ondersteuning kunnen bieden. De aanpak volgens de HLS (High Level Structure) zorgt voor samenhang en overeenkomstige invulling en aanpak van de diverse managementsysteemnormen, zoals ISO 9001 (kwaliteit), OHSAS 18001/ISO 45001 (arbo), ISO 14001 (milieu), ISO 50001 (energie), ISO19600 (compliance), ISO22000 (voedselveiligheid), ISO31000 (risicomanagement). Dat geldt eveneens voor veiligheidsbeheerssystemen (VBS) en normen als de CO2-prestatieladder, MVO-prestatielader en Veiligheidsladder.

Invulling op maat
De invulling van onze kennis kan zowel vanuit de rol van specialist als vanuit de rol van procesbegeleider. De inzet is daarbij op projectbasis (afgebakende taak), op interim-basis ((tijdelijke) invulling taken) of als outscourcing (volledige ontzorging). Welke invulling bij uw bedrijf ook past, onze specialisten werken altijd nauw samen met uw eigen medewerkers, om betrokkenheid te creëren en benodigde kennis in uw eigen organisatie op te bouwen. Want ook na het afronden van onze taken moet u zelfstandig volgens de verbeterde werkwijze kunnen werken.

Bekijk ook

11-05-2020

Tips voor bedrijfscontinuïteits-management

Crisissen zijn van alle tijden, en tóch zijn ze altijd anders dan verwacht. Kijk naar de corona-epi...

Betrokken adviseurs
Imke Houben
Duurzaam ondernemen en CSRD

Tel.: 0334221312

E-mail: ih@kwa.nl

Jan van Pelt
Managementsystemen en auditing

Tel.: 0334221381

E-mail: jvp@kwa.nl

Linda Gentner
Procesbegeleiding en auditing

Tel.: 0334221372

E-mail: lge@kwa.nl

Nathan Drost
QHSSE-management en sustainability compliance

Tel.: 03342213 88

E-mail: nd@kwa.nl

Sjanine van den Berg
KAM management

Tel.: 0334221327

E-mail: sb@kwa.nl

Gerelateerde dienst
Safety Culture Ladder

Focus op houding en gedrag. Inzicht in uw veiligheidscultuur en veilig werken en handelen stimuleren.