(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Interim-ondersteuning

Bij een tijdelijk tekort aan kennis of mankracht door (on)voorziene omstandigheden, levert KWA interim-ondersteuning op locatie.

Bij een tijdelijk tekort aan kennis of mankracht door (on)voorziene omstandigheden, levert KWA tijdelijke ondersteuning op locatie. Met het inzetten van onze ervaren adviseurs in de rol van uitvoerder van projecten, als kwartiermaker of als vervanging voor (tijdelijk) afwezig personeel, bieden wij een flexibele oplossing voor uw vraagstuk.

Waarom KWA?

Omdat onze adviseurs efficiënt ingezet kunnen worden (taakgericht), bedrijfskundig inzicht hebben, hun weg kennen binnen KWA naar andere specialisten, altijd een achtervang hebben en na de ‘klus’ nog steeds te benaderen zijn.

De KWA-specialist vervult gedurende een bepaalde periode een reguliere of voorziene taak, om locatiepersoneel te ondersteunen of vervangen.

Voorbeelden

Voorbeelden van deze interim-ondersteuning zijn SHE-manager, veiligheidskundige voor het schrijven en begeleiden van V&G plannen, milieukundige begeleiding, opstellen MRA’s, energie-/proces engineers, en begeleider nieuwbouwvergunningen. 

Interim-ondersteuning door KWA is de beste keuze bij een tijdelijk tekort aan kennis of mankracht door (on)voorziene omstandigheden.

Betrokken adviseurs
Erik Bleichrodt
Operational excellence

Tel.: 0334221390

E-mail: ebl@kwa.nl

Jildou de Jong
Veiligheid en arbeidsomstandigheden

Tel.: 0334221364

E-mail: jjo@kwa.nl

Gerelateerde dienst
Explosieveiligheid / ATEX

Uw bedrijf moet invulling geven aan verschillende onderdelen van het explosieveiligheidsbeleid. Dit om te voldoen aan he...