Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN

Algemene voorwaarden KWA

Met ingang van 1 januari 2020 hanteert KWA de DNR 2011 (De Nieuwe Regeling 2011). 

U vindt deze DNR 2011 hier (pdf). 

 

Annuleringsvoorwaarden bijeenkomsten KWA

Betaalde bijeenkomsten en cursussen

Tot 5 werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u – uitsluitend schriftelijk – kosteloos annuleren.

Bij annulering vanaf 5 werkdagen tot aan het evenement brengen wij annuleringskosten in rekening en berekenen wij u het volledige cursusbedrag. Bij verhindering kan een vervanger  kosteloos van uw inschrijving gebruik maken.

 

Gratis bijeenkomsten

Tot 5 werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u – uitsluitend schriftelijk – kosteloos annuleren.

Bij annulering vanaf 5 werkdagen tot aan het evenement brengen wij annuleringskosten in rekening en berekenen wij € 50 annuleringskosten. Bij verhindering kan een vervanger kosteloos van uw inschrijving gebruik maken.

 

Annuleringsvoorwaarden bijeenkomsten netwerkgroep met diner

Als de bijeenkomst een diner bevat dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden: Als u heeft aangegeven bij het diner te zijn, willen wij graag uiterlijk 5 werkdagen voor het evenement bericht als u toch niet aanwezig kunt zijn. We willen namelijk zo duurzaam mogelijk bezig zijn en voedselverspilling voorkomen.

Ook hier kan bij verhindering, een vervanger kosteloos van uw inschrijving gebruik maken. Als u zich niet uiterlijk 5 werkdagen van te voren afmeldt voor het diner, brengen wij de kostprijs van het diner in rekening. Dit bedrag schenken wij aan de Voedselbank.