Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Dienst

Makeonline software

Wij helpen u bij het ontwikkelen van uw visie op compliance of het verbeteren daarvan. Met Makeonline bieden wij maatwerk.

Hoe zou het voelen om tijd over te hebben? Met de zekerheid dat het goed geregeld is!

Compliance goed borgen is een uitdaging. Begrijpt u wet- en regelgeving? Weet u wat u móet doen en wat u mág doen? Gebeurt het ook, op tijd en op de juiste manier? Heeft u het structureel geregeld?

We hebben een korte film gemaak om u een indruk te geven van wat Makeonline u biedt.

Wij helpen u bij het ontwikkelen van uw visie op compliance of het verbeteren daarvan. Om uw visie om te zetten in concreet resultaat, begeleiden wij u bij het organiseren van uw complianceproces. Met Makeonline bieden wij maatwerk voor zowel inhoudelijke informatie als praktische webbased tools. Makeonline automatiseert en faciliteert uw complianceproces.

Laat u ondersteunen door KWA en regel uw zaken goed met Makeonline.

Bent u al gebruiker? Inloggen

Compliancemanagement is eigenlijk heel eenvoudig!
Meer dan 250 bedrijven uit sectoren variërend van levensmiddelen, metaal, (petro)chemie, farmacie, textiel & tapijt, elektronica, opslag en logistiek, afval, keramiek, papier, water, etc. maken individueel of (via een branche) collectief al langdurig gebruik van Makeonline. Waar wacht u op? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de voordelen die KWA u kan bieden.

Bekijk ook:
Nieuws