Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Nieuws

Nieuwe NOx-eisen voor indirecte stookinstallaties

Eind maart 2018 publiceerde Utilities deze bijdrage van KWA in haar vakblad.

12-04-2018

Het artikel bespreekt de gevolgen van de implementatie van de ‘Europese Richtlijn (EU) 2015/2193 middelgrote stookinstallaties’ in het Activiteitenbesluit en de Activiteitenregeling. Er wordt ingegaan op de verscherpte emissie-eisen, de verplichte periodieke metingen en de registratie-eisen. Ook wordt aangegeven wat de impact van de wijzigingen voor beheerders van middelgrote stookinstallaties is en wanneer aan de wijzigingen moet worden voldaan.

Lees hier het artikel, zoals dat is gepubliceerd in Utilities.

Informatiemiddag nieuwe emissie-eisen indirecte stookinstallaties
Wilt u meer inzicht in wat bovengenoemde implementatie betekent voor uw middelgrote stookinstallaties? U bent van harte welkom op onze kosteloze Informatiemiddag ‘Nieuwe emissie-eisen voor indirecte stookinstallaties’.

Direct op de hoogte van toekomstige wijzigingen
Wilt u voortaan ook geïnformeerd worden over toekomstige wijzigingen betreffende stookinstallaties, om op tijd aan uw verplichtingen te kunnen voldoen?

Via Makeonline wet- en regelgeving houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en de relevante wijzigingen voor uw specifieke bedrijfsvoering.

Wij informeren u graag - vrijblijvend - over de voordelen van een abonnement op Makeonline wet- en regelgeving voor uw bedrijf.

Bekijk ook: