(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

12-04-2018

Nieuwe NOx-eisen voor indirecte stookinstallaties

Eind maart 2018 publiceerde Utilities deze bijdrage van KWA in haar vakblad.

Het artikel bespreekt de gevolgen van de implementatie van de ‘Europese Richtlijn (EU) 2015/2193 middelgrote stookinstallaties’ in het Activiteitenbesluit en de Activiteitenregeling. Er wordt ingegaan op de verscherpte emissie-eisen, de verplichte periodieke metingen en de registratie-eisen. Ook wordt aangegeven wat de impact van de wijzigingen voor beheerders van middelgrote stookinstallaties is en wanneer aan de wijzigingen moet worden voldaan.

Lees hier het artikel, zoals dat is gepubliceerd in Utilities.

Informatiemiddag nieuwe emissie-eisen indirecte stookinstallaties
Wilt u meer inzicht in wat bovengenoemde implementatie betekent voor uw middelgrote stookinstallaties? U bent van harte welkom op onze kosteloze Informatiemiddag ‘Nieuwe emissie-eisen voor indirecte stookinstallaties’.

Direct op de hoogte van toekomstige wijzigingen
Wilt u voortaan ook geïnformeerd worden over toekomstige wijzigingen betreffende stookinstallaties, om op tijd aan uw verplichtingen te kunnen voldoen?

Via Makeonline wet- en regelgeving houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en de relevante wijzigingen voor uw specifieke bedrijfsvoering.

Wij informeren u graag - vrijblijvend - over de voordelen van een abonnement op Makeonline wet- en regelgeving voor uw bedrijf.

Bekijk ook:
GINAF: veiligheid voor alles

Innovatief maar veilig werken bij GINAF Trucks.

Geschreven door
Fons Heuven
Energie en stoom

Tel.: 0334221337

E-mail: ajh@kwa.nl

Volgend bericht
Vorig bericht

05-03-2018

Duurzaamheid in realisatie en gebruik

Steeds meer bedrijven kiezen voor het verduurzamen van hun bedrijfsvoering ...