(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');
Zelfstandig aan de slag als bedrijfsadviseur?
Direct naar vacatures

Werken bij KWA

Wij zijn KWA, een mooi bedrijf van 70+ enthousiaste professionals die elke dag bezig zijn met het oplossen van vragen van onze klanten. Sterker nog: wij brengen de klant bij de oplossing.

KWA brengt helderheid in het woud van regelgeving op het vlak van milieu, veiligheid, arbo, kwaliteitsvraagstukken en energie. Onze expertise: in compliance komen en blijven, realiseren van (technische) projecten, CO2-reductiestrategie en -implementatie en het veiliger maken van de werkomgeving.

De technische vraagstukken van onze klanten voorzien wij van oplossingen. Daarbij helpen we ook bij het meedenken over toekomstige aanpassingen en investeringen in hun processen. Zo kunnen onze klanten continu verbeteren en zo gunstig en duurzaam mogelijk ontwikkelen. Meer weten? Dat kan hier. 

Bekijk vacatures

Na je studie oriënteren als bedrijfsadviseur?

KWA Talentpool

De KWA Talentpool is voor studenten, stagiairs, afstudeerders en net-afgestudeerden.

Jij zoekt een stage, afstudeeropdracht, 1e baan of je bent gewoon nieuwsgierig naar KWA. We staan voor alles open. Regelmatig organiseren we een meeloopdag op kantoor voor studenten en je vindt ons op carrièredagen en beurzen. Kennismaken op ons kantoor in Amersfoort kan ook.

Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de Talentpool. Dan ontvang jij updates over de activiteiten van Talentpool en KWA.

Aanmelden voor de Talentpool

Maak kennis met de mensen

Arbeidsvoorwaarden: gewoon goed geregeld

Onze arbeidsvoorwaarden zijn zoals je mag verwachten én KWA kent een aantal plus-voorwaarden zoals extra vrije dagen en zelf eigenaar zijn van het bedrijf. We zetten de belangrijkste pluspunten op een rij. 

  • Hybride werken is normaal: thuis, op kantoor of bij de klant, afhankelijk van je functie. 
  • Fulltime of parttime? De meeste adviseurs werken tussen de 32 en 40 uur. Je krijgt extra veel vrije dagen, want ontspannen vinden wij belangrijk
  • Je kan mede-eigenaar worden van KWA via certificaten
  • Gratis lunch, sporten, teamuitjes en veel gezelligheid in de ontspanningsruimte met bar
  • Zelf aan het stuur zitten van jouw loopbaan
  • Uitgebreid werkpakket en eenmalige thuis-werkplekvergoeding (inclusief arbo-advies aan huis)
  • Goede pensioenregeling en er kan veel qua tijd en geld als je je verder wil ontwikkelen

Hier vind je onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden.

Voor wie wij werken