Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN

Netwerken en partners

Wij werken met enkele strategische partners samen om onze klanten nog beter van dienst te zijn en al uw vragen te beantwoorden. Deze samenwerking is met partners die aanvullende diensten leveren. Zij stellen dezelfde eisen aan kwaliteit en professionaliteit als wij zelf doen.Ook faciliteren wij een aantal netwerken van professionals om kennis en ervaring te delen tussen bedrijven en sectoren onderling.

Netwerken, gelieerd aan KWA

Onderstaande netwerken van professionals worden gefaciliteerd door KWA. Deze zijn gericht op uitwisseling van kennis en ervaring en professionals van bedrijven met elkaar in contact brengen. Voor meer informatie en lidmaatschap, klik op één van onderstaande netwerken.

Nieuw is het Bedrijvennetwerk Energietransitie. Klik hier voor meer informatie.

Samenwerkingspartners

Om als KWA onze klanten goed van dienst te kunnen zijn en als één aanspreekpunt te kunnen fungeren, werkt KWA samen met andere partijen op een aantal specifieke onderwerpen. Afhankelijk van de vraag van de klant werken we samen, of werkt de klant rechtstreeks met een van deze partijen. Voor meer informatie, klik op één van onderstaande bedrijven.