(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Over KWA Bedrijfsadviseurs

Wij zijn KWA, een mooi bedrijf van 70 enthousiaste professionals die elke dag bezig zijn met het oplossen van vragen van onze klanten. Sterker nog: wij brengen de klant bij de oplossing. KWA brengt helderheid in het woud van regelgeving op het vlak van milieu, veiligheid en energie.

KWA geeft advies en ondersteunt op veel aspecten binnen bedrijven (energie, water, arbo, milieu, veiligheid, kwaliteitsvraagstukken etc.). Wij helpen onze klanten met onze expertise: in compliance komen en blijven, realiseren van (technische) projecten, CO2-reductiestrategie en -implementatie en het veiliger maken van de werkomgeving.

Onze klanten

Onze klanten zijn bedrijven die net als wij willen ondernemen en daarin succesvol (en gelukkig) willen zijn. De technische vraagstukken van onze klanten die daarbij ontstaan, voorzien wij van oplossingen. Daarbij helpen we ook bij het meedenken over toekomstige aanpassingen en investeringen in hun processen. Zo kunnen onze klanten continu verbeteren en zo gunstig en duurzaam mogelijk ontwikkelen. Op die manier ontstaan langdurige relaties, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

KWA werkt voor de middelgrote en grote bedrijven in Nederland, in sectoren zoals staal, (petro)chemie, levensmiddelen, farma, (tank)opslag, afval, verpakkingen, etc. Met bekende namen, maar mogelijk ook bedrijven waar u nog niet eerder van hebt gehoord. Meer dan 95% van onze opdrachtgevers komt bij ons terug omdat ze graag met ons samenwerken.

Wij zetten onze specialistische en technische kennis voor u in bij:

  • Milieu en omgeving
  • KAM-management
  • Energie- en procestechniek
  • Arbo en veiligheid

Praktijkgericht en professioneel

We zijn geen doorsnee adviesbureau. Onder andere omdat wij met zijn allen ook eigenaar zijn van KWA. We maken ons eigen beleid en onze eigen keuzes. Alle medewerkers krijgen de mogelijkheid aandelen te kopen om zo te participeren in KWA. Zo’n 90% van de medewerkers is mede-eigenaar. Daarmee zijn ze niet alleen in loondienst, maar hebben ook daadwerkelijk invloed op de bedrijfsvoering, de investeringen en het rendement dat KWA uiteindelijk behaalt.

KWA staat bekend om haar praktische en concrete adviezen. Het doorgronden van ingewikkelde materie en omzetten in praktische handvatten. Wij verduidelijken in begrijpelijke taal de impact op uw bedrijf en wat er stap voor stap moet gebeuren.

Directe lijnen met specialisten

Onze organisatie is zo ingericht dat alle specialisten direct contact met klanten hebben, met hen aan tafel zitten en sparren. Voor ons dus geen aparte accountmanagers. Maak kennis met onze specialisten.

Al heel lang een sterk merk

We zijn een solide bedrijf dat ook in de moeilijke jaren overeind is gebleven en zelfs verder uitbreidt. We kennen de bedrijfsprocessen als geen ander en weten exact wat er speelt bij onze klanten.

Zowel grote als kleine projecten

Of het nu gaat om sparren met een specialist, volledige ondersteuning in een project, of het tijdelijk invullen van een functie, KWA heeft de juiste adviseurs in huis.

Duurzame adviezen

Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp in de maatschappij. Efficiënt gebruik van grondstoffen en energie is urgent, net als de CO2-uitstoot naar nul brengen. 

Als KWA zijn we steeds op zoek naar de concrete en praktische invulling van duurzaamheid in de bedrijfsvoering, wat in de adviezen voor onze klanten terugkomt. Daarnaast stellen wij jaarlijks de zogeheten Terugblik op, dat onder andere de omvang en impact van onze interne duurzaamheidkwesties laat zien maar ook die bij onze opdrachtgevers.

sfeerbeeld medewerkers

Helder advies nodig voor uw vraagstuk?

Neem contact met ons op. Of benader de specialist met de juiste expertise direct via deze pagina

Kwaliteitsbeleid

In deze pdf vindt u meer over ons kwaliteitsbeleid.