(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Terugblik 2022

In de Terugblik van KWA kijken we samen met onze klanten terug op een bijzonder jaar. Net uit de coronapandemie werden we geconfronteerd met een gascrisis als gevolg van de oorlog in Oekraïne.

Wij zetten onze specialismen nog meer in samenhang in om zo bij te dragen aan het verder verduurzamen van de bedrijfsvoering van onze klanten.

Intern hebben we gewerkt aan een herijking van onze identiteit. Hiermee hebben we onze communicatie en werving van nieuwe medewerkers op een hoger plan gebracht.

U vindt dit en meer terug in het online magazine Terugblik 2022

---------------------------------------------

KWAdrant november 2022: vooruitkijken naar 2023

'2050 is overmorgen, Kies uw Koers', dat is het thema van KWA dit jaar. Het betekent dat er veel op het bedrijfsleven afkomt en dat u nú in actie dient te komen. In deze KWAdrant 3 aandachtspunten: de nieuwe ARIE-regeling die per 1 januari ingaat en die werknemers beter moet beschermen, de Energiebesparingsplicht - ook per 1 januari - waardoor uw bedrijf in actie moet komen, en de Omgevingswet: weer uitgesteld maar toch, bereidt u voor. 

Verder in de KWAdrant projecten waar KWA bij is betrokken, zoals boterfabrikant Royal VIVBuisman, Hordijk Verpakkingen en Waterschap Vechtstromen. 

Verder in de KWAdrant:

  • Stikstofuitstoot: wat is nog wél mogelijk?
  • Afvalverwerker Reym kiest voor Makeonline
  • Duurzaam een levenlang veilig leren bewegen door Bosan
  • Klimaatneutrale zuivel van FrieslandCampina
  • En onze nieuwste vacatures 

Lees hier de KWAdrant van november 2022

Benieuwd naar eerdere uitgaven?
Lees ze als pdf:

---------------------------------------------