window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-22894091-3');

KWAdrant november 2022: vooruitkijken naar 2023

'2050 is overmorgen, Kies uw Koers', dat is het thema van KWA dit jaar. Het betekent dat er veel op het bedrijfsleven afkomt en dat u nú in actie dient te komen. In deze KWAdrant 3 aandachtspunten: de nieuwe ARIE-regeling die per 1 januari ingaat en die werknemers beter moet beschermen, de Energiebesparingsplicht - ook per 1 januari - waardoor uw bedrijf in actie moet komen, en de Omgevingswet: weer uitgesteld maar toch, bereidt u voor. Verder in de KWAdrant projecten waar KWA bij is betrokken, zoals boterfabrikant Royal VIVBuisman, Hordijk Verpakkingen en Waterschap Vechtstromen.

Verder in de KWAdrant:

  • Stikstofuitstoot: wat is nog wél mogelijk?
  • Afvalverwerker Reym kiest voor Makeonline
  • Duurzaam een levenlang veilig leren bewegen door Bosan
  • Klimaatneutrale zuivel van FrieslandCampina
  • En onze nieuwste vacatures 

Lees hier de KWAdrant van november 2022

Benieuwd naar eerdere uitgaven?
Lees ze als pdf:

---------------------------------------------

Terugblik 2021

Deze keer presenteren wij u de Terugblik 2021 in de vorm van een online magazine. Daarin laat KWA zien hoe we bijdragen aan de bedrijfsvoering en verduurzaming van processen in het Nederlandse bedrijfsleven.

2021 was een bijzonder jaar: met hybride werken thuis, op kantoor en bij de klant, videobellen én klantbezoek op locatie, veel webinars maar ook met live bijeenkomsten. De focus ligt zo mogelijk nog meer op verduurzaming en duurzaam ondernemen. 

Wij zijn er trots op om ook vorig jaar onze klanten te kunnen ondersteunen, adviseren en motiveren richting een toekomstbestendige bedrijfsvoering. 

Hier leest u het magazine.

---------------------------------------------