(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

KAM-management

Wij ondersteunen u bij uw bedrijfsdoelstellingen, door in te zetten op goed functionerende processen, heldere taakverdeling, competente medewerkers en juiste middelen.

Onze betrokken adviseurs helpen uw organisatie met het verbeteren van processen (Operational Excellence), het ontwerpen van nieuwe processen en/of het analyseren van bestaande, niet-functionerende processen.

Verbeteren/ontwerpen/analyseren van processen
Dit kan zowel vanuit de rol van specialist als vanuit de rol van procesbegeleider. Vanuit hun praktijkervaring, opgedaan in vele verschillende branches, hebben de KWA-adviseurs uw (wettelijke) verplichtingen en de bijbehorende organisatie- en procesrisico’s snel in beeld met krachtige instrumenten als (compliance)scans en audits. Dit doen zij voor zowel bestaande organisaties als voor nieuw gevormde (bouw)combinaties die op basis van geïntegreerde contracten en bijvoorbeeld UAV-GC, hun doelstellingen moeten realiseren.

Managementsysteem
Om verbeteringen duurzaam te laten beklijven leggen wij ze vast in een ‘op maat gemaakt’ managementsysteem (al dan niet conform ISO 9001) of integreren we ze in het reeds aanwezige managementsysteem.

Wij werken daarin nauw samen met uw eigen medewerkers, om betrokkenheid te creëren en benodigde kennis in uw eigen organisatie op te bouwen. Want ook na het afronden van onze opdracht moet u zelfstandig volgens de verbeterde werkwijze kunnen werken.

Outsourcing
Heeft u de benodigde capaciteit niet in huis, dan kan outsourcing van KAM-taken uitkomst bieden. Ook daarvoor schakelt u onze adviseurs in.

Betrokken adviseurs
Diederick van Drunen
KAM management

Tel.: 0334221352

E-mail: dvd@kwa.nl

Linda Gentner
Procesbegeleiding en auditing

Tel.: 0334221372

E-mail: lge@kwa.nl

Sjanine van den Berg
KAM management

Tel.: 0334221327

E-mail: sb@kwa.nl

Gerelateerde dienst
Interim HVK / MVK (bouw, industrie)

U kiest voor interim-ondersteuning bij een tijdelijk tekort aan kennis of personen door (on)voorziene omstandigheden.