(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

04-11-2019

Uw KAM-management uitbesteden

Naast catering en het wagenpark kunt u KAM-activiteiten ook uitbesteden. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied is uw KAM-management bij ons in goede handen. 

 

Bedrijven besteden steeds vaker een deel van hun activiteiten uit. Dat gaat van catering, wagenpark, salarisadministratie tot aan werkzaamheden op het gebied van milieu en arbeidsomstandigheden (KAM-activiteiten). De balans tussen het realiseren van een snelle besparing en het behouden van de gewenste kwaliteit is een spanningsveld voor veel bedrijven.

KWA begrijpt het belang van het overnemen van de activiteiten met de vereiste kwaliteit en weet dit te borgen door onze jarenlange ervaring op het gebied van KAM-advisering.

Outsourcen is maatwerk

Outsourcen is maatwerk: welke KAM-activiteiten worden er uitgevoerd, welke rol wordt vervuld en wat is de periode? Dit zijn vragen die wij vooraf stellen. Daardoor kunnen we met u de scope, specificaties, bijzonderheden en resultaatsverplichtingen vastleggen.  Wij ondersteunen bedrijven bij de rol van de KAM-coördinator, gericht op het coördineren en uitvoeren van de KAM-taken, bijvoorbeeld voor een paar dagen per week. Het aantal dagen kan altijd worden opgeschaald of afgeschaald.

Als basis voor deze KAM-taken wordt een overzicht opgesteld waarbij de verschillende elementen en onderwerpen van de betreffende ISO-normen (ISO 9001, 14001 en 18001) als leidraad worden gebruikt.

Het overzicht ‘Tabel Outsourcing KAM-taken’ vormt de basis voor de afspraken, de ondersteuning en het contract. U kunt hieronder de tabel vinden: 

Tabel Outsourcing KAM-taken (PDF)

De uitvoering van uw KAM-activiteiten kan gericht zijn op een of meerdere specifieke onderwerpen, zoals het uitvoeren van een interne audit en compliance check, tot het volledig invullen van een interne functie. Naast specialistische kennis levert de adviseur ook input bij het te doorlopen proces. Denkt u hierbij aan de interne en externe communicatie, de te volgen procedures, het creëren van draagvlak en het nemen van beslissingen om het beoogde resultaat te bereiken.

Ervaar het rendement van outsourcing

Uw bedrijfsvoering is met name gericht op de kernactiviteiten. Vindt u het belangrijk dat de ondersteunende activiteiten, zoals KAM, ook de noodzakelijke aandacht krijgen? Wilt u deze wilt u vakkundig, efficiënt en effectief hebben uitgevoerd? KWA heeft ervaring bij het geheel of gedeeltelijk overnemen (outsourcen) van KAM-activiteiten bij bedrijven.

Wacht niet langer, vul de Tabel Outsourcing KAM-taken in met uw wensen of neem contact met ons op. Dan gaan we voor u aan de slag.

 

Bekijk ook:
GINAF: veiligheid voor alles

Innovatief maar veilig werken bij GINAF Trucks.

Geschreven door
Jan van Pelt
Managementsystemen en auditing

Tel.: 0334221381

E-mail: jvp@kwa.nl

Volgend bericht
Vorig bericht
Gerelateerde dienst
Outsourcing

Bij een tekort aan interne kennis of mankracht en/of bij de vraag naar een externe specialistische kijk, kan KWA Bedrijf...