(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

20-12-2021

KWA levert bijdrage aan boek Hydrogen rocks!

Een nieuw boek over waterstof. 

Het afgelopen vrijdag gelanceerde boek Hydrogen rocks! beschrijft succesvolle waterstofprojecten. Het boek is samengesteld door Peter Luscuere en  Ad van Wijk. Ook KWA leverde inhoud in de persoon van senior adviseur Gerard Oude Wesselink.

Het boek bevat bijdragen van een dertigtal experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van waterstof. Het artikel van Paul Broekaart met de titel Waterstof symbiose (pagina 89) is samen met KWA adviseur Gerard Oude Wesselink opgesteld. Het gaat over samenwerking: onderzoek de mogelijkheden voor samenwerking om energie te delen. Zij kwamen op het idee voor dit artikel tijdens een bijeenkomst van het Bedrijven Netwerk Energietransitie (BNET), een door KWA gefaciliteerd platform.

KWA ondersteunt bedrijven bij het toepassen van waterstof. KWA onderzoekt de veiligheid, maakt haalbaarheidsstudies voorafgaand aan de realisatie van projecten, regelt de vergunningen en maakt energiebesparingsstudies.

Het onderwerp waterstof komt ook aan bod tijdens het KWA Symposium Duurzaam Ondernemen op 10 maart 2022. Over dit symposium vindt u hier meer informatie.

U kunt het boek Hydrogen rocks! kosteloos downloaden via deze link. 

Bekijk ook:
Geschreven door
Gerard Oude Wesselink
Procestechniek en installatieveiligheid

Tel.: 0334221343

E-mail: gow@kwa.nl

Gerelateerde dienst
Energie- en procestechniek

Uw productieproces heeft diverse levensfases: ontwerp, bouw, operationeel en transitie/optimalisatie. KWA speelt bij all...