window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-22894091-3');

KWA Symposium Duurzaam Ondernemen
2050 is overmorgen
kies uw koers

10 maart 2022

2050 is overmorgen
Kies uw Koers

Bent u ook al aan het duurzaam ondernemen met uw bedrijf? Ziet u bedreigingen of juist kansen? Kijkt u voorbij de horizon en maakt u nu de juiste keuzes? Een inspirerend symposium helpt u antwoorden te vinden op deze en vele andere vragen. Om úw route in het snel veranderend landschap van duurzaamheid te vinden.

Met prikkelende sprekers, daadkrachtige voorbeelden, gesprekken met andere bedrijven en natuurlijk dé KWA aanpak. Praktisch, realistisch maar wel onderscheidend. Zoals u van ons gewend bent. Vandaag en overmorgen.

Datum

Donderdag 10 maart 2022

Tijd

13:30 – 20:30 uur

Kosten

€ 175,- per persoon ex btw en inclusief bezoek symposium, dinerbuffet, catering en documentatie

Locatie

Midden van het land en goed bereikbaar met OV

Ja, ik denk en doe mee aan duurzaam ondernemen

Vul het formulier in via de gele button

Meld u aanUw gegevens zijn veilig bij ons, beloofd

Een veilig georganiseerd symposium 

KWA verzekert u van een zo veilig mogelijke deelname aan het symposium. Van u, vanwege uw beroepsgroep, én ons wordt voorbeeldgedrag verwacht. Daarom zorgen wij ervoor dat u veilig kunt deelnemen. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij ons houden aan alle dan geldende maatregelen rondom de coronapandemie.

De bijeenkomst vindt plaats onder voorbehoud. Of het op 10 maart 2022 doorgaat zoals gepland, is best spannend vinden wij. Meldt u zich vooral aan, dan zorgen wij voor de rest. Er wordt pas gefactureerd als u daadwerkelijk aanwezig kunt zijn.

 

Spreker

Reinier van den Berg

Reinier van den Berg is vooral bekend als weerpresentator bij RTL4, Dat doet hij al meer dan 32 jaar. Daarnaast is hij duurzaam ondernemer en inspirerende spreker. In zijn lezingen zoomt hij vaak in op de 2 kanten van klimaatverandering.

"Het is een serieuze bedreiging. Voor vrijwel iedereen. Niets doen is geen optie. Eensgezind het tij keren is de uitdaging. Daarbij heeft de overheid, ieder bedrijf en elk mens zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Het spannende is, dat het oplossen van een crisis ook mooie kansen opleveren. En dat geldt zeer zeker ook voor de klimaatcrisis", aldus Reinier. 

Wat is uw vraag aan hem? 

2050 is overmorgen

Kies uw Koers

2050 is dichterbij dan u denkt. Wees voorbereid en neem de beste beslissingen op de juiste momenten. Samen met uw organisatie. Sla uw slag en kies úw koers met het KWA Symposium Duurzaam Ondernemen.

Een symposium voor het bedrijfsleven in Nederland: vooral voor specifiek de industrie en grote instellingen. Aanwezigen zijn onder andere plantmanagers, directeuren, duurzaamheidsmanagers, staffunctionarissen (SHEQ, KAM of technische dienst), projectleiders en procestechnologen.

Hou deze website in de gaten, we laten later een uitgebreid programma zien én welke interessante sprekers er nog meer komen. 

Ja, ik denk en doe mee aan duurzaam ondernemen

Vul het formulier in via de gele button

Meld u aan Uw gegevens zijn veilig bij ons, beloofd