(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

06-06-2024

Jette Muijsson nieuwe algemeen directeur bij KWA Bedrijfsadviseurs

Op 1 juli 2024 treedt Jette Muijsson toe tot de directie van KWA. Jette wordt algemeen directeur naast Bas Oldenhof, de huidige commercieel directeur. André Lokhorst, de huidige algemeen directeur, wordt per 1 juli gemeentesecretaris bij de gemeente Wijk bij Duurstede.  

Jette is 10 jaar werkzaam bij KWA Bedrijfsadviseurs, geeft momenteel leiding aan het team Milieu en is senior adviseur. Zij zegt over haar nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om te werken aan onze langetermijnvisie die we recent hebben met alle collega’s hebben opgesteld en vastgesteld. Aandachtsgebieden zijn onder andere het behoud en blijvende ontwikkeling van onze medewerkers en de digitalisering. Ik wil ervoor zorgen dat onze medewerkers zich verbonden blijven voelen met de organisatie, zich kunnen ontwikkelen en uitgedaagd voelen.

Mijn motto is: onze klanten staan centraal en door samen te werken en te ontwikkelen voorzien wij onze klanten van het beste advies  en dat doen we met heel veel plezier. Dat is KWA!"

KWA kent een bijzondere eigendoms- en managementstructuur. Meer dan 90% van de medewerkers is mede-eigenaar, door het kopen van certificaten. Daarmee hebben ze invloed op de langetermijnbedrijfsvoering én op de benoeming van een nieuwe directeur. De managementfuncties van teamleider en directie rouleren iedere 4 tot 8 jaar. Een leidinggevende blijft deels actief werken als senior adviseur in zijn of haar vakgebied.

Bekijk ook:
GINAF: veiligheid voor alles

Innovatief maar veilig werken bij GINAF Trucks.

Geschreven door
Bas Oldenhof
Energietransitie

Tel.: 0334221341

E-mail: bo@kwa.nl

Jette Muijsson
Milieu

Tel.: 0334221379

E-mail: jm@kwa.nl

Vorig bericht

30-05-2024

Help! Grondwater in de bouwkuip

KWA voorziet u van een op maat gemaakt bemalingsadvies. 

Gerelateerde dienst
Algemene diensten

KWA helpt bedrijven hun continuïteit te waarborgen. Of het nu advies is of het realiseren van projecten, samen met u ga...