(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

18-03-2024

Duurzame uitbreiding voor Syngenta Seeds

Het bestaande laboratorium wordt vergroot. 

Syngenta Seeds B.V. in Enkhuizen gaat haar kwaliteitslaboratorium duurzaam uitbreiden. Syngenta Seeds is een zaadveredelingsbedrijf en helpt telers wereldwijd met gewasbeschermingsmiddelen, zaden en innovatieve oplossingen. KWA ondersteunt hen bij de (ver)bouw.

De vestiging in Enkhuizen wil de uitbreiding duurzaam uitvoeren. Daarom wordt het bestaande laboratorium vergroot met een extra verdieping en met verbreding van de bestaande gebruiksvlakken. Tijdens de bouw wordt 'gewoon' doorgewerkt in het bestaande laboratorium.

KWA was al eerder betrokken bij de bouw van meerdere researchkassen, waaronder een innovatiecentrum. We ondersteunen op het HSE-vlak om zo de veiligheid en gezondheid op de juiste wijze met de diverse partijen te realiseren.

Volgens de planning zou eind 2024 het verbouwde laboratorium klaar moeten zijn.

Bekijk ook:
Geschreven door
Hendrik Koudijs
ADR veiligheidsadviseur

Tel.: 0334221319

E-mail: ko@kwa.nl

Gerelateerde dienst
Interim-ondersteuning KAM / HSE

Bij een tekort aan interne kennis of mankracht en/of bij de vraag naar een externe specialistische kijk, levert KWA Bedr...