Wouter Zijlstra

Monitoring en data-analyse

Profiel

Binnen KWA richt ik mij op het opzetten van modellen, waarmee bijvoorbeeld het energieverbruik voor een productielocatie bepaald kan worden of waarmee kostencurves voor klimaatmaatregelen bepaald kunnen worden. Deze modellen vormen de basis om strategische beslissingen te maken, met name gericht op klimaatmaatregelen. Daarnaast houd ik mij bezig met monitoring en data-analyse. Productieprocessen, complexiteit en de levensmiddelenindustrie spreken mij zeer aan.

Als adviseur werk ik graag samen met u en naast u. Om u in een gelijkwaardige relatie te helpen met het verkrijgen van nieuwe inzichten, het uitwerken van vraagstukken en het nemen van beslissingen. Of ‘gewoon’ om u te voorzien van antwoorden. Via deze route wil ik u ontlasten, met een eindresultaat waarin u zich herkent en verantwoordelijk voor voelt.

Sinds december 2017 ben ik werkzaam bij het team Energie- en Procestechniek. Met een opleiding levensmiddelentechnologie (WO) heb ik werkervaring opgedaan als procestechnoloog / procesengineer binnen multidisciplinaire teams op het gebied van de petrochemie en waterzuiveringen. Daarnaast heb ik gewerkt in de procesautomatisering.

''Ik wil u ontlasten, met een eindresultaat waarin u zich herkent en verantwoordelijk voor voelt''

Specialismen

  • Het opzetten van modellen (binnen Excel)
  • Monitoring
  • Data-analyse
  • Procestechnologische vraagstukken
  • Procesontwerpen (met evt. een multidisciplinair karakter)


Heeft u hulp nodig bij het realiseren van uw ambities op één van de bovengenoemde vlakken, neem dan contact met mij op.

Bekijk ook:
Energiemonitoring

Binnen veel bedrijven wordt gesproken over energiemonitoring. In veel gevallen gaat het daarbij om de vraag: wat moeten ...