Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Senior adviseur

Rob Schoon

Waterwetvergunning - Afvalwater - Ketel-/koel-/proceswater.

Profiel

Zoeken naar de praktisch meest haalbare oplossing is mijn drijfveer als allround adviseur binnen het vakgebied water. Bij vraagstukken op (vergunning) technisch gebied rond de inname, het gebruik en de lozing van water maak ik de theorie en voorschriften werkbaar in de praktijk.

Specialismen

Afvalwaterbehandeling en waterbehandeling voor stoomketels en koeltorens zijn al vele jaren mijn werkgebied. Ook de bij afvalwater behorende vergunningen, afvalwatermetingen, aangifte verontreinigingsheffing en meetbeschikkingen vallen daarbinnen. Met mijn analytisch chemische opleiding, aangevuld met milieukunde en energiekunde, treed ik daarbij adviserend en begeleidend op, maar kan ik ook zelf onderzoek uitvoeren (oriënterend onderzoek / pilots). Met de toenemende aandacht voor legionella-problematiek, heb ik me de laatste tien jaar tevens gespecialiseerd op dat werkveld.

Naast de vakinhoudelijke competenties beschik ik over ruime ervaring met het schrijven van artikelen voor ons bedrijfsblad Kwadrant en als freelancer voor WaterForum Online, WaterForum Magazine, De Stad Nijkerk en het Algemeen Dagblad.

Bekijk ook: