(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

27-07-2020

Zelfstandig aan de slag bij KWA Bedrijfsadviseurs

“Best bijzonder dat bijna al onze collega’s, adviseurs én staf aandeelhouder zijn van KWA”, zegt directeur André Lokhorst, “een vrij unieke constructie voor het adviesbureau dat diensten verleent voor de middelgrote en grote industrie in Nederland.” Hij zegt dit in een artikel in het juninummer van het blad inNOVE. NOVE staat voor Nederlandse Organisatie Voor de Energiebranche. 

Nog meer uit het artikel: “We zijn met z’n allen eigenaar van KWA. Medewerkers kunnen door het kopen van aandelen, participeren in KWA. Zo’n 90% van de medewerkers doet dat ook. Ze zijn dus niet alleen in loondienst, maar hebben ook invloed op de bedrijfsvoering, onze investeringen en het rendement dat we uiteindelijk behalen.

Daarnaast rouleren de leidinggevende functies: iedere vier jaar neemt iemand anders een leidinggevende functie op zich en de voormalige teamleider of directeur gaat als senior adviseur aan de slag. Op deze manier delen we deze vorm van verantwoordelijkheid met elkaar.”

Het hele artikel uit de inNOVE lezen? U vindt het hier.

En ook werken bij zo'n bijzonder bureau? Kijk dan op onze vacaturepagina.

Bekijk ook:
Volgend bericht

03-08-2020

Bas Oldenhof nieuwe directeur bij KWA

Op 1 oktober 2020 treedt Bas Oldenhof toe tot de directie van KWA. Bas wordt commercieel directeur n...

Vorig bericht

23-07-2020

Is waterstof de oplossing voor uw bedrijf?

Coronacrisis of niet, de energietransitie gaat door. Heeft u al nagedacht hoe u in 2030 50% op uw CO...

Gerelateerde dienst
Algemene diensten

KWA helpt bedrijven hun continuïteit te waarborgen. Of het nu advies is of het realiseren van projecten, samen met u ga...