(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

03-08-2020

Bas Oldenhof nieuwe directeur bij KWA

Op 1 oktober 2020 treedt Bas Oldenhof toe tot de directie van KWA. Bas wordt commercieel directeur naast André Lokhorst, die algemeen directeur blijft. Huidig directielid Robin Sinke kiest ervoor om iets compleet anders te gaan doen en naar het buitenland te vertrekken.

Bas is nu senior adviseur en geeft momenteel leiding aan het team Energie en Procestechniek. “Ik wil samen met al mijn collega’s werken aan het toekomstbestendig maken van de industrie”, zegt Bas, “we willen de huidige situatie aangrijpen om de industrie te verduurzamen en te vernieuwen.” André Lokhorst vult aan: “Dit is helemaal in lijn met onze toekomstvisie. We adviseren praktisch en concreet, maar willen ook helpen te innoveren.”

KWA is gevestigd in Amersfoort en is hét adviesbureau voor productiebedrijven en instellingen in Nederland. Deskundige adviseurs brengen helderheid in de steeds complexere (milieu en arbo) wet- en regelgeving. De adviseurs helpen met in compliance komen en blijven, realiseren van (technische) projecten, vragen rondom de energietransitie en het veiliger maken van de werkomgeving. KWA staat bekend om haar bedrijfsgerichte, praktische en concrete adviezen.

KWA kent een bijzondere eigendoms- en managementstructuur. Meer dan 90% van de medewerkers is mede-eigenaar, door het kopen van certificaten. Daarmee hebben ze invloed op de langetermijnbedrijfsvoering én op de benoeming van een nieuwe directeur.  De management functies rouleren iedere 4 tot 8 jaar. Een leidinggevende blijft actief werken als senior adviseur in zijn of haar vakgebied.

Meer informatie over Bas Oldenhof

Bekijk ook:
GINAF: veiligheid voor alles

Innovatief maar veilig werken bij GINAF Trucks.

Geschreven door
Bas Oldenhof
Energietransitie

Tel.: 0334221341

E-mail: bo@kwa.nl

Vorig bericht
Gerelateerde dienst
Algemene diensten

KWA helpt bedrijven hun continuïteit te waarborgen. Of het nu advies is of het realiseren van projecten, samen met u ga...