(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

10-02-2022

Opnieuw uitstel Omgevingswet

De inwerkingtreding van de Omgevingswet is opnieuw uitgesteld.

Minister De Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening heeft dit op 1 februari 2022 per brief laten weten aan de Eerste en Tweede Kamer.

Volgens minister De Jonge is er voor een verantwoorde en zorgvuldige invoering van de Omgevingswet meer tijd nodig om goed te oefenen met de nieuwe systemen. De inwerkingtreding wordt verplaatst naar mogelijk 1 oktober 2022 of 1 januari 2023. Zodra hier meer over bekend is, informeren wij u hierover. 

Wilt u meer informatie over de nieuwe Omgevingswet? Ook dit jaar organiseren we een aantal keer een (online) cursus specifiek voor het bedrijfsleven over deze wet. Wilt u weten wanneer? Bekijk dan onze bijeenkomstenpagina.

Neem bij vragen contact op met onze adviseurs.

Bekijk ook:
Geschreven door
Hannah Meijer
Coördinator content Makeonline

Tel.: 0334221389

E-mail: ham@kwa.nl

Gerelateerde dienst
Wet- en regelgeving

Makeonline wet- en regelgeving van KWA biedt u dé oplossing om op de hoogte te komen en te blijven van díe arbo- en mi...