(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

01-03-2022

Omgevingswet: 1 januari 2023, gaat het dan echt gebeuren?

Het lijkt erop dat de recent uitgestelde Omgevingswet op 1 januari 2023 in werking wordt gesteld. 

Minister de Jonge heeft vorige week laten weten de recent uitgestelde Omgevingswet op 1 januari 2023 in werking te willen laten treden.

Bent u al klaar voor deze Omgevingswet? Weet u welk deel op u van toepassing is?

Omgevingswetcheck

Een belangrijke eerste stap is het bepalen van welke milieubelastende activiteiten (MBA) voor u bedrijf sprake is. En of er sprake is van een vergunningplichtige situatie.

Met onze Omgevingswetcheck helpen wij u met een stapsgewijze aanpak hoe u succesvol aan de nieuwe Omgevingswet kunt voldoen. Met onder andere een handig overzicht, waarmee voor u duidelijk wordt wat consequenties van de Omgevingswet gaan zijn. Als u meer wil weten over deze Omgevingswetcheck, kunt u contact opnemen met onze adviseurs. 

Cursus Omgevingswet

Wilt u meer informatie over de nieuwe Omgevingswet? En over hoe we u daarbij kunnen helpen? Ook dit jaar organiseren we onze cursus Omgevingswet. Wilt u weten wanneer? Bekijk dan onze bijeenkomstenpagina.

 

Bekijk ook:
Cursus Omgevingswet

Al het omgevingsrecht in één Omgevingswet. Wat betekent dat voor u? 

Geschreven door
Hannah Meijer
Coördinator content Makeonline

Tel.: 0334221389

E-mail: ham@kwa.nl

Gerelateerde dienst
Wet- en regelgeving

Makeonline wet- en regelgeving van KWA biedt u dé oplossing om op de hoogte te komen en te blijven van díe arbo- en mi...