(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

23-09-2019

KWA feliciteert Syngenta met opening innovatiecentrum

Op 23 september opende Syngenta een nieuw zaadinnovatiecentrum in Enkhuizen. Met dit centrum, van ruim 2 hectare met kassen, klimaatcellen en laboratoria, kan het bedrijf 2 keer zo snel groentes veredelen.

Syngenta zet daarbij met name in op het verbeteren van de klimaatbestendigheid, het versterken van ziekte-resistentie en het tegengaan van voedselverspilling.

Het nieuwe groenteveredelingscentrum van ruim €36 miljoen werd geopend door CEO Erik Fyrwald en Jan-Kees Goet, Secretaris-Generaal van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. 

KWA feliciteert Syngenta met deze mijlpaal. We zijn er trots op een bijdrage te mogen leveren. Onze ondersteuning bestond uit commissioning (in bedrijf stellen) en veiligheidsbegeleiding.

Bekijk ook:
Geschreven door
Paul ten Have
Procesoptimalisatie

Tel.: 0334221339

E-mail: pth@kwa.nl

Hendrik Koudijs
ADR veiligheidsadviseur

Tel.: 0334221319

E-mail: ko@kwa.nl

Volgend bericht

26-09-2019

Minder productie-uitval voor kaasproducent

Binnen een bedrijf moeten de volumes binnen een acceptabele tijd en met een specifieke kwaliteit gep...

Vorig bericht
Gerelateerde dienst
Realisatie nieuwbouw en renovatieplannen

Helpen realiseren van uw innovatieve nieuwbouw- of renovatieproject✓ Integraal pakket aan functionele eisen en voord...