(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

10-01-2023

Fons Pennartz neemt afscheid van KWA

Fons vertelt het u zelf. 

KWA moet afscheid nemen van onze gewaardeerde collega Fons Pennartz. Hij vertelt het u zelf:

“Na een dienstverband van 28 jaar bij KWA Bedrijfsadviseurs heb ik per januari 2023 mijn dienstverband beëindigd. Ik kijk terug op een mooie tijd bij KWA waar ik zo’n 21 jaar leiding mocht geven aan het team Energie & Procestechniek.

Na mijn studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft ben ik gaan werken bij Grenco/Grasso (nu GEA). Met deze praktijkervaring ben ik in 1994 begonnen bij het Cooperatief Adviesbureau Krachtwerktuigen, waarvan het adviesgedeelte als KWA bedrijfsadviseurs b.v. in 1998 onder eigen management is voortgezet.

Als team hebben we vele bedrijven geholpen met hun energiebesparings- en nieuwbouwprojecten. Daarbij hebben we werkconcepten ontwikkeld zoals de Green by Design, Green by Choice aanpak, het Vijfpadenplan en de Triple Choices methodiek. Het mooie van het werken bij KWA zijn de grote diversiteit van bedrijven waar je mee samenwerkt en de vele vraagstukken waarmee je aan de slag mag. Dat geeft veel afwisseling in je werk en leuke contacten met de opdrachtgevers. De contacten met collega’s en vele personen van de bedrijven met wie ik heb samengewerkt, zijn de dingen die ik echt zal missen.

Ik blijf nog wel actief op mijn vakgebied als specialist koudetechniek en warmtepompen, als docent en bestuurslid van de Stichting Post-HBO Koudetechniek en voorzitter van de KANS projectgroep van de NVKL. Verder geef ik workshops op dit vakgebied.

Ik sluit een mooie tijd bij KWA af en bedank via deze weg iedereen voor de prettige samenwerking.”

 

 

Bekijk ook:
GINAF: veiligheid voor alles

Innovatief maar veilig werken bij GINAF Trucks.

KWA Symposium Koersvast Duurzaam Ondernemen

Wat is uw volgende stap richting duurzaam ondernemen?