Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Senior adviseur

Bas Oldenhof

Realisatie - Energiemanagement.

Profiel
Met meer dan tien jaar ervaring in het energie-adviesvak heb ik vele energieonderzoeken bij vele verschillende industriële bedrijven uitgevoerd. Het continu op zoek zijn naar en realiseren van besparingen en efficiencyverbeteringen in het productieproces, in nauwe samenwerking met de klant, is de uitdaging in mijn werk. Het oplossen van de inhoudelijke/technische vraagstukken en de afwisselende, soms intensieve, contacten met de klant houden mij gemotiveerd en geboeid. Het is telkens weer aangenaam om te horen hoe gepassioneerd klanten kunnen zijn van hun producten en bedrijfsprocessen.
Verder heb ik een sterke interesse in bedrijfsmatige processen, wat goed van pas komt in mijn werkzaamheden bij onze joint venture E20 Energieadviseurs in België. E20 is een 50/50 samenwerking met de Exequtes Group uit België. Mijn rol vanuit KWA is het energieadviesbureau helpen verder te groeien op het gebied van kennis en personeel.Specialismen
Eigenlijk heeft alles binnen het vakgebied energie mijn interesse en dat maakt mij een generalistische specialist. Voor specifieke kennis op het gebied van procesoptimalisaties door onder meer warmte-integratie in het productieproces en het werven van subsidies op het gebied van duurzaamheid en innovatie, bent u bij mij aan het juiste adres. Bovendien treed ik op als cursusdocent voor financiën en subsidies, procesintegratie en basisbeginselen energie en begeleid ik bijeenkomsten en brainstormsessies over energiebesparing en efficiencyverbetering.
Bekijk ook: