Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Senior adviseur

Bas Oldenhof

Realisatie - Energiemanagement.

Profiel

Mijn uitdaging is om het bedrijfsleven te helpen transformeren naar een CO2-neutrale bedrijfsvoering. Dagelijks werk ik aan de energietransitie, energiebesparing, managementsystemen en procesoptimalisatie. Het continu op zoek zijn naar en realiseren van besparingen en efficiencyverbeteringen in het productieproces, in nauwe samenwerking met de klant, maakt mijn werk leuk. Het oplossen van de inhoudelijke/technische vraagstukken en de afwisselende, soms intensieve, contacten met de klant houden mij gemotiveerd en geboeid. Het is telkens weer aangenaam om te horen hoe gepassioneerd klanten kunnen zijn over hun producten en bedrijfsprocessen.

De energietransitie is voor onze relaties een belangrijke uitdaging om te transformeren naar een CO2-neutrale bedrijfsvoering. De adviseurs van het team Energie- & Procestechniek geven dagelijks invulling aan deze uitdaging door te werken aan energiebesparing, procesoptimalisatie en duurzame energieopwekking.

Als teamleider is het mijn rol ervoor te zorgen dat we elkaar daarin versterken op inhoud, passie en resultaat.

'Aangenaam om te horen hoe gepassioneerd klanten kunnen zijn over hun producten en bedrijfsprocessen'

Specialismen

Naast teamleider ben ik werkzaam als senior adviseur. Het continu op zoek zijn naar en realiseren van besparingen en efficiencyverbeteringen in het productieproces, in nauwe samenwerking met de klant, is de uitdaging in mijn werk.

Je kunt mij inschakelen voor de volgende onderwerpen:

  • Integrale Energiestrategie
  • Compliance management (o.a. milieu, energie en EU-ETS)
  • Energiemanagement en –bewustwording
  • Energie-efficiencyplannen en EED-energieaudits
  • Advies bij uitvoeren procesoptimalisaties

 

Heb je vragen over de energietransitie of procesoptimalisatie? Neem dan contact met mij op.
bo@kwa.nl of 0620600461

 

 

Bekijk ook: