(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

15-06-2020

Artikel in vakblad over nieuwe Omgevingswet

In het blad inNOVE verscheen een artikel over de nieuwe Omgevingswet, geschreven door de 2 KWA-adviseurs Marlies Huijbers en Gerard Oude Wesselink. Het vakblad richt zich op de brandstofhandel. 

In het artikel gaan de auteurs in op die nieuwe Omgevingswet en wat dat specifiek betekent voor degenen die werken in de brandstofhandel. Wat alinea's uit het artikel: 

"Met de invoering van de Omgevingswet wordt al het omgevingsrecht gebundeld in één Omgevingswet. Dit moet er volgens de Rijksoverheid voor zorgen dat de omgevingswetgeving eenvoudiger en overzichtelijker wordt dan de huidige wet- en regelgeving. Wat betekent die nieuwe Omgevingswet voor u? Wordt het allemaal eenvoudiger?"

"Er zijn ook diverse PGS-richtlijnen geactualiseerd en aangescherpt, zodat wordt aangesloten op het nieuwe
stelsel. Het is daarom van belang om bij mogelijke uitbreidingen van uw tankstation vanwege nieuwe brandstoffen of laadpalen alert te zijn en vast te stellen wat de geactualiseerde PGS’en voor u betekenen."

Hier vindt u het gehele artikel (pdf). 

Bron: NOVE

Bekijk ook:
Cursus Omgevingswet

Al het omgevingsrecht in één Omgevingswet. Wat betekent dat voor u? 

Geschreven door
Gerard Oude Wesselink
Procestechniek en installatieveiligheid

Tel.: 0334221343

E-mail: gow@kwa.nl

Volgend bericht

18-06-2020

‘Terug naar 1982...'

In ons bedrijfsblad KWAdrant aandacht voor langdurige klantrelaties. Dat doen we via een interview m...

Gerelateerde dienst
Wet- en regelgeving

Makeonline wet- en regelgeving van KWA biedt u dé oplossing om op de hoogte te komen en te blijven van díe arbo- en mi...