(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

18-06-2020

‘Terug naar 1982...'

In ons bedrijfsblad KWAdrant aandacht voor langdurige klantrelaties. Dat doen we via een interview met Piet Jaspers van Sibelco.

Hij kijkt terug op bijna 40 jaar samenwerken, maar ook naar de huidige tijd. Wat is er veranderd en wat bleef hetzelfde? Een stuk uit het artikel.

“In 1982 werkte ik bij Hak Conserven. De eerste opdracht waardoor ik contact kreeg met Krachtwerktuigen was vanwege problemen met de waterzuivering. Deze voorloper van KWA was specialist in stoomketels. Ik zie het nog voor me, de dag begon met een sjekkie en een bak koffie van de adviseur”, herinnert Piet zich, “en daarna aan de slag. Ze losten het probleem snel en goed op. Een huzarenstukje”, zei ik toen.

Meer lezen? Hier vindt u het gehele artikel (pdf).

Bekijk ook:
Geschreven door
Jan-Carel Nieuwland
Compliance en Makeonline

Tel.: 0334221392

E-mail: jcn@kwa.nl

Volgend bericht

19-06-2020

KWA ondertekent Green Recovery Statement

Ruim 200 bedrijven hebben het Green Recovery Statement getekend, ook KWA. Gezamenlijk pleiten we er...

Vorig bericht

15-06-2020

Artikel in vakblad over nieuwe Omgevingswet

In het blad inNOVE verscheen een artikel over de nieuwe Omgevingswet, geschreven door de 2 KWA-advis...

Gerelateerde dienst
Makeonline software

Wij helpen u bij het ontwikkelen van uw visie op compliance of het verbeteren daarvan. Met Makeonline bieden wij maatwer...