(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

19-06-2020

KWA ondertekent Green Recovery Statement

Ruim 200 bedrijven hebben het Green Recovery Statement getekend, ook KWA. Gezamenlijk pleiten we ervoor om duurzaamheid als hoeksteen te gebruiken voor de corona-herstelplannen. 

Wij vinden het goed te zien dat meer en meer bedrijven duurzamer willen ondernemen en pleiten voor een groen en sociaal herstel.

Dit doen wij - en alle partners uit het netwerk van MVO Nederland - al jaren. KWA brengt bijvoorbeeld bedrijven binnen de energie samen in het Bedrijvennetwerk Energietransitie.

Daarnaast helpen we bedrijven met strategische advisering bij de energietransitie en duurzaamheid, concrete begeleiding bij hun energiebesparingsplannen en de CO2-emissiehandel. Ook helpen we bedrijven structureel invulling te geven aan energiemanagement. En dat is hard nodig, want slechts 12,1 procent van de economie is nu duurzaam. 

Samen naar een duurzame economie, hier leest u er meer over.

Bekijk ook:
Geschreven door
Wobbe van den Kieboom
Commissioning en energietransitie

Tel.: 0334221342

E-mail: wki@kwa.nl

Volgend bericht

25-06-2020

KWA neemt deel aan ‘nieuwe economie’

KWA sluit van harte aan bij het initiatief van MVO Nederland om ondernemers in de nieuwe economie te...

Vorig bericht

18-06-2020

‘Terug naar 1982...'

In ons bedrijfsblad KWAdrant aandacht voor langdurige klantrelaties. Dat doen we via een interview m...

Gerelateerde dienst
Energiemonitoring

Energiemonitoring speelt bij veel bedrijven. KWA krijgt vaak de vraag: wat moeten we hiermee doen?