(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Reinier Hameleers

Geluid

Ik ben opgegroeid in een gezin met een doof familielid. Van jongs af aan ben ik mij daarom heel bewust van de geluiden om ons heen. Jarenlang heb ik in de film- en televisiewereld gewerkt en heb ik geleerd mijn fascinatie voor geluid creatief in te zetten.

Bij KWA heb ik mijn passie voor geluid voortgezet en ben ik gestart als adviseur geluid. Ik voer metingen uit, maak berekeningen en stel akoestische rapporten op. Niet alleen het werken met verschillende partijen en organisaties spreek mij aan maar ook het samenwerken met de verschillende specialismen binnen KWA.

Ik zet mijn ervaring als zelfstandig ondernemer in en denk kritisch mee vanuit de klant. Daarbij wil ik de verschillende belangen niet uit het oog verliezen.

Bedrijven bewust maken van het aspect geluid en hen hierover te adviseren, daar haal ik plezier uit.

Bekijk ook:
Geluid

In ons dichtbevolkte land is de afstand tussen de industrie en de woonomgeving klein en vormt industrielawaai een steeds...