(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Frank de Vos

Corrosie en water

Profiel

Als adviseur Water en Corrosie ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om de betrouwbaarheid van een installatie te vergroten en de kans op schade te verkleinen. Een praktische aanpak staat hierbij voorop, maar altijd met oog voor de rest van de installatie en organisatie. Tevens schuw ik niet om met out-of-the-box oplossingen te komen.

''Ik kom vaak met out-of-the-boxoplossingen''

Specialismen

Waterbehandeling van stoom- en koelsystemen vormt de kern van mijn werkgebied. Naast het adviseren van een optimale waterbehandeling, om schade te voorkomen, houd ik me bezig met het herleiden van schade aan mechanismes. Dit om de oorzaak te achterhalen en, belangrijker nog, in de toekomst voorkomen.

Een ander belangrijk onderdeel van mijn werk is het kennisniveau binnen bedrijven verhogen. Daarnaast sta ik als onafhankelijk partij naast mijn klanten, onder andere om de werkzaamheden van de waterbehandelaars te beoordelen. In het verleden heb ik op deze gebieden ervaring opgedaan in binnen- en buitenland.

Bekijk ook:
Legionella in de leidingen? Check bij Renewi

KWA helpt het risico op legionella in te schatten. 

Corrosie(preventie)

Onze kennis van waterbehandeling, materialen en procesinstallaties zorgt ervoor dat wij specialist zijn in het identific...