(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

12-03-2020

KWA en het coronavirus

Ook in Nederland is het coronavirus geconstateerd. KWA spant zich in om verdere verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen en heeft daarom een aantal maatregelen getroffen.

KWA volgt de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. 
Er geldt ‘groeten zonder aanraking’, dat betekent onder andere het vermijden van handen schudden.

KWA organiseert regelmatig bijeenkomsten op ons kantoor in Amersfoort en andere locaties. Een aantal bijeenkomsten (in maart) is gecancelled. De deelnemers zijn op de hoogte gesteld. Voor de overige bijeenkomsten geldt dat we de actualiteit volgen en zo nodig actie ondernemen. 

Bezoeken aan ons kantoor zijn beperkt. In ieder geval geldt het volgende: 

Wel of niet komen naar KWA? 

Als u twijfelt over uw gezondheid en beantwoordt u één of meerdere van onderstaande vragen met JA, dan verzoeken wij u niet naar ons kantoor in Amersfoort, of naar een bijeenkomst van KWA, te komen. Het gaat om deze vragen: 

- heeft u griepverschijnselen?
- heeft u de afgelopen weken een risicogebied bezocht?
- heeft u een huisgenoot met corona-verschijnselen?
- heeft u contact gehad met iemand die het coronavirus heeft?

Dank u voor de medewerking.

Bekijk ook:
Volgend bericht