(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

04-06-2020

KWA-adviseur in film INDUCE

KWA is partner bij het project INDUCE. INDUCE wil bijdragen aan het vergroten van energie-efficiëntie door benodigde training en het opbouwen van capaciteit, met een focus op bewustzijn, mindset en daadwerkelijk gedrag. Ultiem doel is het realiseren van een energiebewuste bedrijfscultuur.

In een korte film stellen alle Europese deelnemers zich voor. Ook KWA-adviseur Bas Oldenhof, om 4 minuut 43. Begin dit jaar heeft KWA een training gegeven aan zo’n 20 deelnemers in het kader van het verhogen van het energiebewustzijn binnen hun bedrijven. 

INDUCE staat voor ‘Towards a sustainable agro-food INDUstry: Capacity building programmes in Energy efficiency’. KWA, ECN en FNLI vormen samen het projectteam voor Nederland. De agrofoodsector in Frankrijk, Duitsland, Spanje en Nederland staat centraal in dit Europese project. 

Bekijk ook:
Geschreven door
Bas Oldenhof
Energietransitie

Tel.: 0334221341

E-mail: bo@kwa.nl

Volgend bericht
Gerelateerde dienst
Energiemonitoring

Energiemonitoring speelt bij veel bedrijven. KWA krijgt vaak de vraag: wat moeten we hiermee doen?