(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Jette Muijsson

Milieu

Profiel

Met ervaring als KAM-coördinator en als adviseur begrijp ik het speelveld waar u zich in begeeft. Uw vraag staat centraal en ik probeer in overleg een passende oplossing te vinden. Kernbegrippen hierbij zijn pragmatische benadering, maatwerk, resultaatgericht en samenwerken.

''Kennis op gebied van milieu én veiligheid''

Specialiteiten

Mijn kennis ligt op het gebied van zowel milieu als veiligheid. Vergunningentrajecten (procesbegeleiding en strategiebepaling), het ‘in compliance komen’ zijn aan mij besteed, net als het opzetten en implementeren van veiligheidsmanagementsystemen en het opstellen van PBZO-documenten.

Daarnaast heb ik ervaring met de begeleiding en uitvoering van verschillende veiligheidsstudies (HAZOP, installatiescenario’s) en ben ik gediplomeerd Veiligheidsadviseur ADR.

Bekijk ook:
Vergunning aanvragen voor Smilde Natura

Startup zamelt gebruikte frituurolie in, en heeft vergunningen nodig.

Veiligheidsadviseur ADR

Opslag en transport van gevaarlijke stoffen zijn gebonden aan strenge regels, zoals de PGS en ADR. Als er door een bedri...