(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Janine Ietswaard

Compliance en Makeonline

Ik heb lange tijd gewerkt als toezichthouder milieu en energie bij een omgevingsdienst. Daar heb ik gezien dat bedrijven soms best worstelen met de -steeds maar veranderende- wetten en regels die voor hen gelden.

Bij KWA is een tool ontwikkeld die bedrijven helpt om inzicht te krijgen in de wetten en regels die voor hen gelden, inclusief alle wijzigingen daarop. Deze tool heet Makeonline. 

''Ik ben er trots op dat ik bedrijven help om aantoonbaar te voldoen aan wet- en regelgeving''

Bij KWA mag ik mij volledig bezig houden met het inrichten, door-ontwikkelen en implementeren bij klanten van Makeonline. Ik ben er trots op dat ik bedrijven nu vanaf de andere kant van de tafel mag helpen om aantoonbaar te voldoen aan wet- en regelgeving.

Bekijk ook:
Makeonline software

Wij helpen u bij het ontwikkelen van uw visie op compliance of het verbeteren daarvan. Met Makeonline bieden wij maatwer...