(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Makeonline geeft Uniper inzicht en overzicht

“Makeonline helpt actief om altijd in compliance te zijn en te blijven”, zeggen Renske van de Wetering en Patrick van den Ham van Uniper Benelux afdeling Stadscentrales.

Uniper startte in augustus 2019 met Makeonline. De HSE-afdeling ging zelf aan de slag met het uitwerken van de verplichtingen rondom de vergunningen.

Renske en Patrick hebben relatief weinig ervaring met Makeonline, maar zijn tevreden. “In compliance blijven kan een ‘hell of a job’ zijn. Dit programma houdt het beheersbaar én is gebruiksvriendelijk. Bij vragen of onduidelijkheden nemen we contact op met KWA. De drempel om contact op te nemen is laag. Of het nu per mail, telefonisch of via persoonlijk contact verloopt, KWA helpt ons snel met tips en antwoorden op onze vragen.”

Het hele verhaal leest u hier.

*Bronvermelding foto: Uniper

Bekijk ook:
Webinar: in compliance zijn is hard werken. Of toch niet?

Neem deel aan ons gratis webinar waar u laagdrempelig kennismaakt met de KWA aanpak voor compliancy.

Gerelateerde dienst
Compliance

Goed compliancemanagement vereist een goede structuur. Om u te helpen hebben wij de 6-stappen compliancemethodiek ontwik...