(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Stageopdrachten

Hybride

Stageopdrachten

KWA maakt 2050 mogelijk

Maak kennis met KWA. Wie zijn wij? 

Onze klanten, het bedrijfsleven in Nederland, staan voor een grote en complexe verbouwing. Zij moeten verduurzamen om in de toekomst op een verantwoorde wijze bestaansrecht te hebben. Ook de maatschappij en (geo)politiek eisen een verduurzamingstransitie: volledig circulair, klimaatneutraal en gifvrij, uiterlijk in 2050.

Wij, als KWA, zijn intrinsiek gemotiveerd onze klanten bij die grote verbouwing de weg te wijzen en hen bij de oplossing te brengen voor hun probleem. Onze visie is, om met de verduurzaming van de bedrijfsprocessen van onze klanten, impact te maken op de verduurzaming van Nederland.

KWA werkt voor de middelgrote en grote bedrijven in Nederland in sectoren, zoals staal, (petro)chemie, levensmiddelen, farma, (tank)opslag, afval, verpakkingen, etc. Met bekende namen, maar mogelijk ook bedrijven waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Meer dan 95% van onze opdrachtgevers komt bij ons terug, omdat ze graag met ons samenwerken. Hier meer over KWA. 

Past KWA bij jou?

Als stagiair word je gekoppeld aan een van onze ervaren adviseurs en heb je de vrijheid zelf mee te denken en initiatief te nemen tijdens de invulling van jouw stage of afstudeeropdracht. Sterker nog: dat verwachten wij ook van je: jij bent proactief en nieuwsgierig. Je houdt van zelfstandig werken en ook van samenwerken. Het lijkt je leuk om bij verschillende bedrijven rond te kijken en met het optimaliseren of verduurzamen van processen aan de slag te gaan.

We hebben verschillende technische specialisten die door hun eigen passies worden gedreven en je graag meenemen naar projecten: zo krijg je een brede kijk op de Nederlandse industrie en je leert wat er technisch mogelijk is en wat er moet gebeuren om de klant voor te bereiden op de toekomst.

Wil je meer weten? 

Ben je nieuwsgierig naar het adviseursvak? En wil je meewerken aan de verduurzaming van de Nederlandse industrie en daarmee het verschil maken? Dan leren we je graag beter kennen.

Je kunt een open sollicitatie voor een stageopdracht naar ons sturen. Zie hieronder. 

Solliciteer direct

Solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl

Geen acquisitie!

Solliciteer direct