window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-22894091-3');

Wouter Oude Wesselink

Technisch veldwerker

Tijdens mijn werk als technisch veldwerker ben ik veel op pad naar klanten om metingen uit te voeren of de klant ter plaatse te ondersteunen. Hierbij ben ik tevens de ogen en oren van de adviseurs die op kantoor zitten.

Tijdens mijn werkzaamheden ben ik het aanspreekpunt van de klant. Hierbij houd ik door mijn geïnteresseerde houding en sociale karakter een goede balans tussen de wensen van de klant en de door de wet gestelde eisen. Deze speel ik door naar mijn collega’s op kantoor, om vervolgens samen met klant en collega een oplossing te vinden passend bij de situatie. 

''De oren en ogen van de adviseur''

Door het opdoen van ervaringen en het volgen van cursussen ontwikkel ik mijzelf binnen KWA. Met als uiteindelijke doel nog meer kennis te kunnen delen op verschillende vakgebieden zoals onder andere corrosie, (afval)water en geluid. 

 

Bekijk ook:
Beter milieurendement stevig onderbouwd

Minder wateroverlast, én een betere samenstelling van geloosd afvalwater...

Industrieel (afval)water

Binnen de industrie wordt veel water gebruikt. Daarbij komt afvalwater vrij, wat afgevoerd moet worden. Voor watergebrui...