Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Senior adviseur

Klaas de Jong

Water - Procestechniek

Profiel

Tijdens mijn opleiding milieukunde heb ik me gespecialiseerd op het gebied van industriële afvalwaterbehandeling. Na mijn studie ben ik gaan werken bij een milieutechnisch bedrijf waar ik veel projecten heb geleid op het gebied van in-situ bodemsaneringen en de realisatie van waterzuiveringen. Hier heb ik 19 jaar gewerkt.

Door mijn technisch inzicht en mijn financiële en organisatorische vaardigheden slaag ik er in projecten goed te begeleiden en juiste oplossingen te bedenken voor complexe technische situaties. Mede door mijn studie levensmiddelentechnologie en 10 jaar werkervaring in een kaasfabriek heb ik de processen in fabrieken leren kennen.

'Technisch inzicht, en financiƫle en organisatorische vaardigheden'

Specialismen

Het begeleiden van (milieu)technische projecten van A tot Z op het gebied van (afval)waterzuiveringen en luchtzuiveringen is mijn specialisme. Ik heb inmiddels bijna 20 jaar ervaring in het realiseren van (milieu) technische projecten in de ontwerpfase, bouwfase, oplevering (commissioning) en onderhoudsfase.

Ik heb ervaring in alle in-situ bodemsaneringstechnieken en gerelateerde zuiveringsinstallaties. Daarnaast heb ik een brede kennis van procesinstallaties. Met mijn brede technische en technologische kennis ben ik een goede sparringpartner voor onze klanten.

Bekijk ook: