(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Jaimiro Leenknegt

Milieuadviseur

Na het afronden van mijn studie Toxicology and Environmental Health ben ik sinds november 2021 gestart als junior milieuadviseur. Tijdens mijn opleiding heb ik de focus gelegd op luchtverontreiniging in relatie tot luchtweggezondheid van de mens.

Als milieuadviseur kijk ik in een breder spectrum naar verontreiniging van het milieu. Daarnaast ga ik in de ingewikkelde wereld van de wetgeving klanten met milieugerelateerde problemen een helpende hand bieden.

Ik vind het belangrijk goed te luisteren naar de klant, het probleem te verhelderen, de wetgeving begrijpelijk te maken en tot een duidelijk advies te komen. Zo help ik bedrijven in compliance te blijven en tegelijkertijd zo milieuvriendelijk te werken. 

Bekijk ook:
Milieu en omgeving

Ieder bedrijf beïnvloedt gewild of ongewild de leefomgeving van mensen, flora en fauna. Wij helpen u deze effecten tot ...