window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-22894091-3');

Geertruida de Weger

Officemanager

Als officemanager bij KWA deel ik mijn werk op in 4 kerntaken: allereerst stuur ik het Support Team aan met daarin 5 fantastische secretaresses die elke dag zorgen voor administratieve ondersteuning van de adviseurs, het plannen van afspraken met klanten, het redigeren van alle documenten die naar klanten gaan en het organiseren van cursussen en bijeenkomsten.

Daarnaast zorg ik dat medewerkers hun werk goed kunnen doen en dat we duidelijke afspraken hebben over hoe we werken bij KWA. Daarom ben ik ook verantwoordelijk voor het vormgeven en het uitvoeren van het HRM-beleid. 

''We stellen hoge eisen aan ons werk''

Ik ondersteun de directie en last but not least: onderlinge communicatie is essentieel in een organisatie waar veel adviseurs in en uitlopen om bij en voor klanten te werken en waar we hoge eisen stellen aan ons werk. Daarom is interne communicatie ook een van de belangrijke taken in mijn werk. 

Bekijk ook:

03-08-2020

Bas Oldenhof nieuwe directeur bij KWA

Op 1 oktober 2020 treedt Bas Oldenhof toe tot de directie van KWA. Bas wordt commercieel directeur n...

Algemene diensten

KWA helpt bedrijven hun continuïteit te waarborgen. Of het nu advies is of het realiseren van projecten, samen met u ga...