(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Britte van Eck

In mijn werk als allround office-assistent ondersteun ik samen met de andere Support Teammedewerkers de adviseurs. We redigeren de documenten die ze aanleveren en plannen afspraken in. Dit zijn maar 2 taken van de vele die wij doen. Iedereen op kantoor weet ons voor allerlei vragen te vinden. Dit zorgt ervoor dat iedere dag weer anders is.

Het organiseren van de bijeenkomsten voor de verschillende werkgroepen behoort ook tot mijn taken. Dit vind ik erg leuk om te doen.

''Iedere dag is weer anders''

Om mij hierin verder te verdiepen heb ik onlangs een training gevolgd: impactvolle evenementen organiseren. Veel geleerde punten kan ik heel goed gebruiken in organiseren van de bijeenkomsten bij KWA.

Bekijk ook:
Algemene diensten

KWA helpt bedrijven hun continuïteit te waarborgen. Of het nu advies is of het realiseren van projecten, samen met u ga...