(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Interim HVK / MVK (bouw, industrie)

U kiest voor interim-ondersteuning bij een tijdelijk tekort aan kennis of personen door (on)voorziene omstandigheden.

Externe inzichten helpen u verder

Bij een tekort aan interne kennis en/of bij de vraag naar een externe specialistische kijk, levert KWA tijdelijke ondersteuning met hogere of middelbare veiligheidskundigen op locatie. Deze veiligheidskundigen hebben een breed werkveld, zowel binnen de bouw/infra als in de industrie.

Waarom voor KWA kiezen?

Omdat onze adviseurs efficiënt en taakgericht ingezet worden, bedrijfskundig inzicht hebben, hun weg kennen binnen KWA naar andere specialisten, altijd een achtervang hebben en na de ‘klus’ nog steeds te benaderen zijn.

De KWA-specialist vervult gedurende een bepaalde periode een reguliere of voorziene taak, om locatiepersoneel te ondersteunen of vervangen.

Voorbeelden van deze interim-ondersteuning zijn SHE-manager, coördinator of officer, (middelbaar of hoger) veiligheidskundigen voor het opstellen en begeleiden van V&G coördinatie op bouw- en renovatieprojecten, het implementeren, verbeteren en onderhouden van IS) 14001, 45001 en 9001 managementsystemen.

U kiest voor interim-ondersteuning door KWA bij een tijdelijk tekort aan kennis of personen door (on)voorziene omstandigheden.

Betrokken adviseurs
Erik Krops
Bouwveiligheid en VGM-manager

Tel.: 0334221380

E-mail: egk@kwa.nl

Jildou de Jong
Veiligheid en arbeidsomstandigheden

Tel.: 0334221364

E-mail: jjo@kwa.nl

Gerelateerde dienst
Explosieveiligheid / ATEX

Uw bedrijf moet invulling geven aan verschillende onderdelen van het explosieveiligheidsbeleid. Dit om te voldoen aan he...