(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Frank Waenink

Thermische energie en stralingshygiëne

Profiel

Sinds december 2017 ben ik als adviseur energie- en procestechniek werkzaam bij KWA. Na mijn studie Algemene Operationele Technologie (AOT) ben ik in verschillende werkgebieden aan de slag gegaan. Zoals de ontwikkeling van processystemen voor de voedings- en levensmiddelenindustrie en de duurzame energietechniek, met de focus op warmtenetten.

Ik ondersteun onze relaties bij het optimaliseren en verduurzamen van hun bedrijfsprocessen. De energietransitie en alternatieven voor aardgastoepassingen zijn de drijfveer in mijn dagelijkse werkzaamheden.

''Ik ondersteuen onze relaties bij het optimaliseren en verduurzamen van hun bedrijfsprocessen''

Specialismen

Mijn kennis ligt in de basis op (duurzame)energie- en procestechniek. Meer specifiek kunt u mij inschakelen voor vraagstukken rond thermodynamische processen, voedings- en levensmiddelenindustrie en duurzame opwekking, distributie en afgifte van thermische energie.
Daarnaast ben ik als stralingsdeskundige beschikbaar voor vraagstukken over stralingshygiëne.

Bekijk ook:
Energie- en procestechniek

Uw productieproces heeft diverse levensfases: ontwerp, bouw, operationeel en transitie/optimalisatie. KWA speelt bij all...

Energiemonitoring

Energiemonitoring speelt bij veel bedrijven. KWA krijgt vaak de vraag: wat moeten we hiermee doen?