window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-22894091-3');

E-learnings

Makkelijk uw medewerkers digitaal trainen en opleiden? Om mensen bewust te maken van de risico’s die ze lopen tijdens het werk is training noodzakelijk. KWA biedt daarom praktische e-learning modules aan. 

KWA biedt een aantal e-learnings aan. Deze online trainingen kunnen in eigen tijd en tempo worden gevolgd.

Klik op één van onderstaande links voor meer informatie over de training.

Benieuwd naar de e-learning trainingen? Stuur een e-mail naar e-learning@kwa.nl of neem contact op met een van de betrokken adviseurs om vrijblijvend een demovoucher aan te vragen. Met een demovoucher volgt u kosteloos één e-learningtraining (deze aanbieding geldt niet voor de e-learning Legionella). Daarna beslist u of u het wil aanschaffen voor uw medewerkers. 

Op aanvraag en/of incompany

Iedere e-learning bieden wij ook aan in combinatie met een incompany training. De e-learning behandelt het algemene kennisniveau, waarna de klassikale training meer toegespitst is op het bedrijf en een aanvullende of verdiepende slag maakt. Deze incompany training is geheel naar uw wens samen te stellen.

Gemakkelijk e-learnings organiseren

De e-learnings worden via een gebruiksvriendelijk online systeem ondersteund. Met dit systeem, Elzi geheten, organiseert u gemakkelijk trainingen en opleidingen voor uw medewerkers. U kunt hen inschrijven, de training laten volgen en hun voortgang monitoren.

U krijgt de basisversie van Elzi gratis als u minimaal 1 training afneemt. De betaalde premium versie biedt mogelijkheden om bijvoorbeeld uw eigen trainingen toe te voegen.

In Elzi zijn er 3 rollen mogelijk: bedrijfsorganisator, cursusorganisator en de cursist. Wat betekent dat?

  • De bedrijfs- en cursusorganisatoren maken en beheren de individuele accounts van de cursisten.
  • De bedrijfs- en cursusorganisatoren beheren en printen behaalde certificaten.
  • De bedrijfsorganisator beheert vooral de bedrijfsgegevens, kan de benodigde tokens inkopen en stuurt de cursusorganisatoren aan.
  • De bedrijfsorganisator kan de behaalde certificaten beheren en uitprinten.
  • De cursusorganisator is bezig met het aanmaken, koppelen en volgen van de voortgang van de cursisten. De cursusorganisator-Plus mag ook tokens bestellen.
  • Cursisten volgen op een zelfgekozen tijdstip achter de pc de training.

Het leersysteem ondersteunt standaardformaten zoals SCORM 1.2, 2004 en HTML5. Elzi is altijd up-to-date wat betreft de nieuwste ontwikkelingen op leergebied.

Foto: screenshot uit training

Samen met Précon

KWA Bedrijfsadviseurs en Précon Consulting Group bieden samen deze trainingen aan. U kunt bij Précon ook gebruik maken van hun trainingen op het gebied van voedselveiligheid en interne auditing.

In deze flyer vindt u alle informatie handig samengevat. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Fokko van de Koppel

Betrokken adviseurs
Fokko van de Koppel
Explosieveiligheid/HVK

Tel.: 0334221378

E-mail: fk@kwa.nl

Gerelateerde dienst
E-learning Auditvaardigheden

De deelnemers leren tijdens de training Auditvaardigheden op een objectieve manier gegevens te verzamelen, interpreteren...