window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-22894091-3');

E-learning Veilig aan de slag

De gevaren voor de persoonsveiligheid in een productie-omgeving zijn talrijk. In de training Veilig aan de slag leren uw medewerkers wat het betekent om veilig te handelen.

De gevaren voor de persoonsveiligheid in een productie-omgeving zijn talrijk. Zowel de voor de hand liggende gevaren als de minder voor de hand liggende gevaren kunnen leiden tot ernstig persoonlijk letsel.

Maatregelen die bedrijven instellen om de persoonsveiligheid te waarborgen, worden soms door medewerkers als onhandig ervarenn. De kans dat dit ten goede verandert, wordt groter wanneer ze begrijpen welke ernstige risico’s voorkomen worden door op de juiste wijze te werken.

De training Veilig aan de slag behandelt daarom de belangrijkste gevaren. De cursist wordt uitgedaagd de gevaren te herkennen via praktische voorbeelden en leert welke maatregelen helpen om risico’s op persoonlijk letsel te voorkomen. De cursist ontdekt spelenderwijs wat het betekent om veilig te handelen.

De online training is geschikt voor medewerkers werkzaam in een productie-omgeving.

Onderwerpen training

  • Ongelukken voorkomen bij machines
  • Ongelukken voorkomen met gevaarlijke stoffen
  • Ongelukken voorkomen met transportmiddelen
  • Calamiteiten
  • Hulpmiddelen bij een ongeval
  • Toetsing*

*Na het succesvol afronden van de toets ontvangt de cursist een certificaat.

Prijs

De online training kost €55,- exclusief btw.

Interesse?

Wilt u de online training Veilig aan de slag voor uw personeel inzetten? Neem contact op met onze specialist Fokko van de Koppel. We komen graag bij u langs voor een uitgebreide demonstratie.

Gratis demovoucher aanvragen

Liever eerst zelf de training ervaren? Uw bedrijf kan kosteloos een demovoucher aanvragen. Hiermee volgt u 1 training. Daarna beslist u of u uw medewerkers trainingen laat volgen.

Vraag het voucher aan via e-learning@kwa.nl en vermeld in de mail uw gegevens. 

Gerelateerde dienst
Safety Culture Ladder

Focus op houding en gedrag. Inzicht in uw veiligheidscultuur en veilig werken en handelen stimuleren.