(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

E-learnings

Makkelijk uw medewerkers digitaal trainen en opleiden? Training is noodzakelijk om mensen bewust te maken van de risico’s die ze lopen tijdens het werk. KWA biedt daarom praktische e-learning modules aan. 

KWA biedt een aantal e-learnings aan. Deze online trainingen kunnen in eigen tijd en tempo worden gevolgd.

Klik op één van onderstaande links voor meer informatie over de training.

Benieuwd naar de e-learning trainingen? Stuur een e-mail naar:

e-learning@kwa.nl

Of neem contact op met een van de betrokken adviseurs om vrijblijvend een demovoucher aan te vragen. Met een demovoucher volgt u kosteloos 1 e-learningtraining zonder certificaat (deze aanbieding geldt niet voor de e-learning Legionella). Daarna beslist u of u het wil aanschaffen voor uw medewerkers. 

Op aanvraag en/of incompany

Iedere e-learning bieden wij ook aan in combinatie met een incompany training. De e-learning behandelt het algemene kennisniveau, waarna de klassikale training meer toegespitst is op het bedrijf en een aanvullende of verdiepende slag maakt. Deze incompany training is geheel naar uw wens samen te stellen.

Gemakkelijk e-learnings organiseren

De e-learnings worden via een gebruiksvriendelijk online systeem ondersteund. Met dit systeem, Elzi geheten, organiseert u gemakkelijk trainingen en opleidingen voor uw medewerkers. U kunt hen inschrijven, de training laten volgen en hun voortgang monitoren.

U krijgt de basisversie van Elzi gratis als u minimaal 1 training afneemt. De betaalde premium versie biedt mogelijkheden om bijvoorbeeld uw eigen trainingen toe te voegen.

In Elzi zijn er 3 rollen mogelijk: bedrijfsorganisator, cursusorganisator en de cursist. Wat betekent dat?

  • De bedrijfs- en cursusorganisatoren maken en beheren de individuele accounts van de cursisten.
  • De bedrijfs- en cursusorganisatoren beheren en printen behaalde certificaten.
  • De bedrijfsorganisator beheert vooral de bedrijfsgegevens, kan de benodigde tokens inkopen en stuurt de cursusorganisatoren aan.
  • De bedrijfsorganisator kan de behaalde certificaten beheren en uitprinten.
  • De cursusorganisator is bezig met het aanmaken, koppelen en volgen van de voortgang van de cursisten. De cursusorganisator-Plus mag ook tokens bestellen.
  • Cursisten volgen op een zelfgekozen tijdstip achter de pc de training.

Het leersysteem ondersteunt standaardformaten zoals SCORM 1.2, 2004 en HTML5. Elzi is altijd up-to-date wat betreft de nieuwste ontwikkelingen op leergebied.

Foto: screenshot uit training

Samen met Précon

KWA Bedrijfsadviseurs en Précon Consulting Group bieden samen deze trainingen aan. U kunt bij Précon ook gebruik maken van hun trainingen op het gebied van voedselveiligheid en interne auditing.

In deze flyer vindt u alle informatie handig samengevat. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via e-learning@kwa.nl

Bekijk ook

07-09-2020

Online trainingen: ‘De voordelen blijven'

Thuis achter de laptop een cursus volgen. “Dat blijft, ook na de coronacrisis”, zegt Bart Stolk....

Betrokken adviseurs
Jildou de Jong
Veiligheid en arbeidsomstandigheden

Tel.: 0334221364

E-mail: jjo@kwa.nl

Gerelateerde dienst
Explosieveiligheid / ATEX

Uw bedrijf moet invulling geven aan verschillende onderdelen van het explosieveiligheidsbeleid. Dit om te voldoen aan he...