(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Adviseur Milieu en gevaarlijke stoffen

Hybride

Adviseur Milieu en gevaarlijke stoffen

Adviseur Milieu en gevaarlijke stoffen

Van a tot z bedrijven ondersteunen bij alle vraagstukken over het milieu of de omgeving. Spreekt jou dat aan? 

De baan

Als adviseur Milieu en gevaarlijke stoffen ondersteun je zelfstandig (en in teamverband) bedrijven bij het aanpakken van milieuvraagstukken en milieugerelateerde problemen. Wet- en regelgeving interpreteren en vertalen naar de milieueisen voor een specifieke klant is voor jou geen probleem. Je helpt bedrijven met het uitvoeren van hun activiteiten binnen de wettelijke kaders, met oog voor milieu én omgeving.

Jouw team

Je komt terecht in een multidisciplinair team met gedreven junior, medior en senior generalisten met ieder een eigen specialisatie. 
Binnen Team Milieu krijgen we te maken met alle vraagstukken over het milieu of de ‘omgeving’. Denk hierbij aan vergunningsaanvragen, PGS-toetsen, ZZS-stoffen, omgevingswet, bouw en bodem. We ondersteunen bedrijven van de eerste vraag tot en met de afronding en implementatie van de opdracht. Vaak via projecten, maar ook gedetacheerd bij klanten. 

Ons motto in een paar woorden: ontzorgen, praktisch maken, helpen, verbinden, humor en plezier. Er zijn veel ontwikkelmogelijkheden en je eigen werkplezier en je bijdrage aan het team staan steeds centraal. 
Je komt in een interessante en dynamische omgeving waar je samenwerkt met de klant en collega’s. 

KWA maakt 2050 mogelijk!

Onze klanten, het bedrijfsleven in Nederland, staan voor een grote en complexe verbouwing. Zij moeten verduurzamen om in de toekomst op een verantwoorde wijze bestaansrecht te hebben. Ook de maatschappij en (geo)politiek eisen een verduurzamingstransitie: volledig circulair, klimaatneutraal en gifvrij, uiterlijk in 2050.

Wij, als KWA, zijn intrinsiek gemotiveerd onze klanten bij die grote verbouwing de weg te wijzen en hen bij de oplossing te brengen voor hun probleem. Onze visie is, om met de verduurzaming van de bedrijfsprocessen van onze klanten, impact te maken op de verduurzaming van Nederland.

KWA werkt voor de middelgrote en grote bedrijven in Nederland in sectoren, zoals staal, (petro)chemie, levensmiddelen, farma, (tank)opslag, afval, verpakkingen, etc. Met bekende namen, maar mogelijk ook bedrijven waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Meer dan 95% van onze opdrachtgevers komt bij ons terug, omdat ze graag met ons samenwerken. Hier meer over KWA. 

Fun

Bij KWA is er volop ruimte voor ontspanning en we vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en gezond blijft. Zo kun je aansluiten bij onze vitaliteitstrainingen om bezig te zijn met voeding, beweging, mentaal welzijn en rust. Daarnaast organiseert onze activiteitencommissie allerlei leuke activiteiten en feestjes om samen met je collega’s te genieten en te ontspannen.

Ben jij onze nieuwe collega? 

 • Is zelfstandig en neem initiatief
 • Is een samenwerker pur sang: met de klant én met de collega’s
 • Meer een generalist dan een specialist
 • Sociaal, heeft een luisterend oor
 • Je bent vooral bezig met PGS-normen, Brzo en andere vragen over gevaarlijke stoffen
 • Je hebt het liefst een afgeronde technische of chemisch-technologische opleiding

Wat bieden wij jou?

 • Een plezierige werkplek met een goede werk-privé-balans
 • Eigenaarschap, van je werk en letterlijk van KWA via certificaten
 • Flexibiliteit in de invulling van je werk
 • Collega’s waarvan je kunt leren en die leren van jou
 • Je bezoekt tal van (industriële) bedrijven en draagt bij wezenlijk bij aan hun compliance

Vragen? 

Vragen over de inhoud van deze vacature? Neem contact op met Jette Muijsson van Team Milieu en veiligheid.

Adviseur Joost Swiggers vertelt waarom hij juist voor KWA koos een paar jaar geleden. 

Solliciteer direct

Solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl

Geen acquisitie!

Solliciteer direct