(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Project Management Ondersteuner

Hybride

Project Management Ondersteuner

Ben jij onze nieuwe Project Management Ondersteuner?

Ben jij een proactieve en resultaatgerichte organisator die graag betrokken is bij verschillende projecten? Heb jij een scherp oog voor detail en behoud je gemakkelijk het overzicht, zelfs in complexe situaties?

Kun je zelfstandig taken identificeren en initiatief nemen om deze uit te voeren, met een focus op kwaliteit en detail? Ben je klaar om deel uit te maken van ons Makeonline team en bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland?

De baan

Als projectondersteuner/managementassistent ben je verantwoordelijk voor het coördineren en ondersteunen van verschillende projecten binnen het team Makeonline.

Je ontzorgt de projectleider(s) waar nodig, wat maakt dat je veel verantwoordelijkheid krijg om zaken zelf op te pakken. Dit kan variëren tussen het voorbereiden, organiseren en uitwerken van werksessies, het uitwerken van projectplannen of het afstemmen met verschillende belanghebbenden en je hebt een rol in interne en externe communicatie. 

Jouw mindset

Als proactieve en doortastende teamspeler, ben je gefocust op het behalen van doelen en resultaten. Je beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden, waardoor je zelfs in complexe situaties het overzicht behoudt. Betrouwbaarheid en punctualiteit zijn voor jou vanzelfsprekend, want afspraak is afspraak. Met een natuurlijke affiniteit voor ons platform Makeonline ben je bereid je hierin te verdiepen.

Dankzij je bekwaamheid in het gebruik van Excel en andere relevante systemen, voer je taken efficiënt uit. Je hebt het vermogen om mee te denken en inzicht te hebben in de doelstellingen van projecten, waarbij je waardevol advies kunt geven voor mogelijke verbeteringen. Met sterke communicatieve vaardigheden weet je effectief te communiceren met diverse belanghebbenden, zowel intern als extern.

Jouw team

Je komt terecht in een multidisciplinair, groeiend team. Daarbij vinden wij het belangrijk om van elkaar te leren. Samen met je collega’s werk je aan ons platform Makeonline voor klantgerichte oplossingen voor taakopvolging en publicatie van overheidsinformatie. We streven naar een optimale integratie van onze Makeonline pijlers: content, software en de mens.

Wat wij bieden

Bij ons draait het niet alleen om wat je doet, maar ook om wie je bent. Met ons team en onze expertise maken we het verschil. We bieden een stimulerende en lerende omgeving waarin jouw creativiteit en originaliteit worden aangemoedigd en gewaardeerd. Niet alleen als eigenaar van je eigen projecten, maar ook als mede-eigenaar van onze teamprestaties en zelfs mede-eigenaar van ons bedrijf.

KWA maakt 2050 mogelijk!

Onze klanten, het bedrijfsleven in Nederland, staan voor een grote en complexe verbouwing. Zij moeten verduurzamen om in de toekomst op een verantwoorde wijze bestaansrecht te hebben. Ook de maatschappij en (geo)politiek eisen een verduurzamingstransitie: volledig circulair, klimaatneutraal en gifvrij, uiterlijk in 2050.

Wij, als KWA, zijn intrinsiek gemotiveerd onze klanten bij die grote verbouwing de weg te wijzen en hen bij de oplossing te brengen voor hun probleem. Onze visie is, om met de verduurzaming van de bedrijfsprocessen van onze klanten, impact te maken op de verduurzaming van Nederland.

KWA werkt voor de middelgrote en grote bedrijven in Nederland in sectoren, zoals staal, (petro)chemie, levensmiddelen, farma, (tank)opslag, afval, verpakkingen, etc. Met bekende namen, maar mogelijk ook bedrijven waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Meer dan 95% van onze opdrachtgevers komt bij ons terug, omdat ze graag met ons samenwerken. Hier meer over KWA. 

Fun

Bij KWA is er volop ruimte voor ontspanning en we vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en gezond blijft. Zo kun je aansluiten bij onze vitaliteitstrainingen om bezig te zijn met beweging, mentaal welzijn, voeding en rust. Daarnaast organiseert onze activiteitencommissie allerlei leuke activiteiten en feestjes om samen met je collega’s te genieten en te ontspannen.

Wat bieden wij?

Bij ons draait het niet alleen om wat je doet, maar ook om wie je bent. Met ons team en onze expertise maken we het verschil. We bieden een stimulerende en lerende omgeving waarin jouw creativiteit en originaliteit worden aangemoedigd en gewaardeerd. Niet alleen als eigenaar van je eigen projecten, maar ook als mede-eigenaar van onze teamprestaties en zelfs mede-eigenaar van ons bedrijf.

Spreekt dit je aan en heb je vragen? Neem contact op met Jildou de Jong (Coördinator Makeonline) voor een persoonlijk gesprek. (jjo@kwa,nl of via 033 422 13 64).

Solliciteer direct

Solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl

Geen acquisitie!

Solliciteer direct