(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Bedrijfsverbeteraar

Hybride

Bedrijfsverbeteraar

Over Makeonline

Makeonline is geen gewoon 'bedrijf': we vormen een gedreven team en werken aan Makeonline als hefboom voor het verduurzamen van het Nederlandse bedrijfsleven. Dat doen we door bedrijven de actuele kennis over wetgeving, ontwikkelingen daarin en best-practices te geven. En door praktische softwaretools te bouwen, een enorm bedrijvennetwerk te benutten en begeleiding door onze ervaren adviseurs te bieden. Zodat bedrijven een concurrerende toekomst hebben in Nederland. Dat doen we al voor honderden bedrijven, die langdurig gebruik maken van onze diensten.

Denken in mogelijkheden

Wij beantwoorden daarbij niet alleen voor de korte termijn de klantvraag, wij willen voor de lange termijn een daadwerkelijke oplossing bieden. Bij Makeonline denken we niet in grenzen, maar in mogelijkheden. Wat we vandaag doen, doen we goed. Maar we bouwen tegelijkertijd aan de verbeteringen van overmorgen.

Wij geloven in de kracht van groei, om meer impact te maken in het verduurzamingsproces. In onze visie op 2030/2050 voelen we de noodzaak om nog fantastischer te worden.

Jouw rol

Als deel van ons team ben jij een katalysator voor nieuwe ontwikkelingen ten aanzien van ons platform Makeonline. Je helpt bij het realiseren van vernieuwingen en verbeteringen rondom onze content, onze software en de diensten daaromheen. En je past Makeonline in de praktijk toe bij onze klanten. Dat doe je vanuit jouw verantwoordelijkheid voor verbeterprojecten, samen met het Makeonline team en specialisten uit onze organisatie en samen met onze klanten. Of dat nou op locatie is, op kantoor in Amersfoort of vanaf huis.

Jouw mindset

Jij hebt ervaring met doorzetten, ook al zit het soms tegen. Je hebt een hoe-dan-wel mentaliteit. En je kijkt uit naar uitdagingen die je zelf helpt creëren. Waarbij de oplossing niet altijd gelijk duidelijk is, maar je met het team samen vanuit vertrouwen wilt slagen. Daarbij durf je ook buiten de vaste lijnen te denken.

Wat wij bieden

Bij ons draait het niet alleen om wat je doet, maar ook om wie je bent. Met ons team en onze expertise maken we het verschil. We bieden een stimulerende en lerende omgeving waarin jouw creativiteit en originaliteit worden aangemoedigd en gewaardeerd. Niet alleen als eigenaar van je eigen projecten, maar ook als mede-eigenaar van onze teamprestaties en zelfs mede-eigenaar van ons bedrijf.

Spreekt dit je aan en heb je vragen? Neem contact op met Jan-Carel Nieuwland (Product Owner) voor een persoonlijk gesprek via jcn@kwa. nl of via 033 422 13 92.

Of bekijk de video van JC hieronder even, hij legt het kort uit. 

Solliciteer nu

Ben jij klaar om deel uit te maken van een team dat de wereld wil veranderen? Stuur dan je cv en een inspirerende boodschap naar Geertruida de Weger (HR Business Partner) via sollicitatie@kwa.nl.

Samen met jou gaan we 2030/2050 mogelijk maken!

Solliciteer direct

Solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl

Geen acquisitie!

Solliciteer direct